Reviews

4,6
76 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Professionele behandeling, vriendelijk en ik zou zeker vaker teruggaan!
L. Scheltus
3 dagen geleden
Ik had een masker gekocht, maar schrok een beetje van die prijs. Pas met afrekenen kom je daar achter. Je hebt als klant eigenlijk geen idee of de prijs wel klopt. Ze kunnen elke prijs vragen als ze zouden willen. Het masker werd ook gebruikt tijdens de behandeling en was erg fijn, dus wilde het graag. Ik verdenk niemand van oplichting verder, maar realiseerde me dat dit niet prettig is voor de klant. Gewoon duidelijkheid en transparantie is gewenst. Verder was alles top.
Stephanie
17 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Reno
2 maanden geleden
Ik werd keurig ontvangen. Mooie ruimte. Het was mijn eerste keer en werd hierin begeleid. De sfeer was ontspannen en er was ruimte voor humor. Daarnaast werd het harsen zorgvuldig gedaan. Al met al zeer tevreden!
Josje
2 maanden geleden
F
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Look Schoonheidsinstituut
Torenallee 267
5617BR Eindhoven

Look Schoonheidsinstituut is gevestigd aan de Torenallee in Eindhoven. Het team van professionele schoonheidsspecialisten geven je graag advies over de juiste behandelmethode. Je kunt hier onder andere terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, botox, massages, manicures, pedicures, visagie en harsbehandelingen. Zowel mannen als vrouwen zijn hier van harte welkom voor een treatment!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
18:0020:30
Donderdag
10:0018:45
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt