Reviews

4,3
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik was in de salon van Lowenna Beauty voor advies. Zij gaat heel professioneel om met haar klanten, ze geeft goede adviezen en onderbouwt haar werkwijze in combinatie met haar producten. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is en weet alles van haar producten. Aangezien de afstand tussen haar en mijn woonplaats te groot is, vind ik het heel erg jammer dat ik geen klant van haar kan worden. Ik wens haar veel succes.
Riky
2 maanden geleden
Altijd een hele ontspannen sfeer. Neemt de tijd en ga voor kwaliteit
Francien
3 maanden geleden
Hele fijne salon, heel vriendelijk. Ik voelde me erg op mijn gemak! Ga zeker nog een keer terug!
Lianne
één jaar geleden
Ik ben zeer tevreden over het resultaat van het epileren van wenkbrauwen. Ze nam goed de tijd om uit te leggen wat ze deed en werkt zeer nauwkeurig. Ik zou zeker weer terugkomen om het bij te houden!
Manon
één jaar geleden
Zeer vriendelijke dame, haar heerlijke massage heeft alles weer los gemaakt. Iets te drinken, ontspannen muziekje en prima klimaat binnen. Ze zegt precies wat ze gaat doen en weet heel goed welke producten ze moet gebruiken. En ze werkt zeer hygienisch. Kom zeker weer langs!
Bobpie
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Lowenna Beauty
Pleinwand 23
2291DB Wateringen

Bij Schoonheidssalon Lowenna Beauty kun je terecht voor natuurlijke huidverbetering, huidverjonging en huidverzorgende behandelingen. Standaard behandelingen bestaan bij Lowenna Beauty niet omdat geen enkele huid hetzelfde is en de conditie van de huid continu verandert. Tijdens de behandeling wordt er gekeken wat jouw huid op dat moment nodig heeft en het beste bij jouw wensen past. Een bezoek aan Lowenna Beauty staat gelijk aan tijd voor jezelf met als doel direct zichtbaar resultaat. Het geheim van een mooie huid is tijd en aandacht!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt