De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
68 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Tess in 1 woord: GEWELDIG. Deze vrouw is zó goed. Ze weet precies wat ze doet en mijn cellulitis zie ik met elke behandeling afnemen - en mijn benen en billen strakker worden. Daarnaast is Tess ook nog eens enorm lief, stelt ze je volledig op je gemak en heeft ze zo’n fijne energie. Best belangrijk als ik ergens een uur vrij kwetsbaar half in m’n nakie lig ;) Ik kan Tess aan iedereen aanraden: of je nu strakkere benen en billen wil of een heerlijke, helende, ontspannen massage.
Tess is een jonge vrouw die precies weet welke richting zo op wilt. Ze is kundig, gepassioneerd en heeft een fijne energie waardoor het elke behandeling lukt om geheel te ontspannen.
Tess heeft een persoonlijke aanpak en weet wat ze doet. Nu twee keer de bidweefselmassage voor gezicht gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat het super fijn is :).
In één woord: fantastisch! Tess weet wat ze doet en houdt goed rekening met wat ik aan kan. Al een aantal keer geweest en zie echt een wereld van verschil!
Tess is een echte specialiste tav bindweefsel massages. Ik kom graag bij haar voor een behandeling en het resultaat is enorm goed zichtbaar tot enkele dagen naar de behandeling. Het geeft mijn huid echt een boost.
1
3
4
5
14