Reviews

4,3
51 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne kapper voelde op mijn gemak en er werd goed geluisterd naar wat mijn wensen waren
Willemijn Van den Berg
12 dagen geleden
Anoniem
één maand geleden
Dit was de tweede keer voor mij bij deze kapsalon. Wederom een goede ervaring. Gezellige dames die mij ondanks de drukte voor de feestdagen en ziekte fijn hielpen. Mijn wensen t.a.v. mijn kapsel werden goed begrepen. Ik vertrouw mijn haar voor 100% toe aan deze kapsters!
Esther Blits
één maand geleden
Ik kom al geruime tijd bij deze kapsalon en ben altijd vrolijker de deur uitgestapt dan dat ik er binnen kwam. Leuke dames, goede service en er wordt gewoon naar je geluisterd. Ze knippen echt hoe jij het wilt
Jeannette Vredebregt-Vos
2 maanden geleden
Het was de eerste keer dat ik bij Mady's Hairstylist ben gegaan om mijn haren te laten doen en werd met open armen ontvangen. Je betaalt misschien niet weinig, maar dat is het allemaal waard, want hoe het personeel met je haar omgaan en hoe ze het verven/knippen/verzorgen is fantastisch! Ze laten het mooiste van je haar naar buiten komen!
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Mady's Hairstylist
Laan van Meerdervoort 522
2563BK Den Haag

Het kappersvak zit echt in het bloed bij de familie van Aline van Mady's Hairstylist. Haar wieg stond letterlijk in de kapsalon van haar oma. Al vier generaties lang werkt de familie in de kapsalon op de Laan van Meerdervoort en inmiddels runt Aline de salon zelf en heeft het pand helemaal opnieuw ingericht. Aline heeft haar ervaring in een aantal salons opgedaan. Het leuke is dat zij nu mensen knipt die al in de salon kwamen toen haar wieg nog achter in de winkel stond. Er wordt gewerkt met L'Oréal en Alter Ego, een nieuw merk uit Italië met prachtige fruitextracten erin voor een mooie glans.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0016:30
Woensdag
09:0016:30
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0016:30
Zaterdag
08:0013:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt