Goudenregenstraat 46, Den Haag
Vandaag open: 09:00 - 17:30

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,6
298 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik was met knippen niet mee met mijn zoontje en het zat niet zo hoe ik het had bedacht. Even terug gegaan en renee heeft het perfect opgepakt en álles direct bijgeknipt, gratis en probleemloos. Heel fijn service waar je een heel goed gevoel aan overhoudt!
Patricia is heel aardig en kundig en luistert goed naar wat ik wil. Ik ben goed geadviseerd en erg blij met het resultaat!
Precies geknipt zoals gewenst en het was bovendien erg gezellig.
Eerste keer bij deze salon mijn haar laten knippen. Ik heb nog niet echt een vaste kapper en daardoor ben ik vaak terughoudend om überhaupt ergens een afspraak te maken om te laten knippen. Ik ben echt heel blij dat ik het hier heb laten doen! Patricia was echt heel vriendelijk en ik werd heel goed geadviseerd. Het knippen was zo gedaan en ik ben echt heel erg tevreden met het resultaat! Ik kom hier zeker terug :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Patricia
4.8
130 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Patricia

Vakkundig14
Deskundig11
Professioneel9
Vriendelijk7
Renee
4.3
21 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Tricia's Trendy Hair
Goudenregenstraat 46
Den Haag

Tricia’s Trendy Hair in de Goudenregenstraat is een fijne kapsalon voor het hele gezin. Eigenaresse Patricia heeft, na jaren werkzaam te zijn geweest in de salon, de mogelijkheid gekregen om de salon over te nemen. Door deze verandering en haar jarenlange ervaring heeft ze veel geleerd en zichzelf kunnen ontwikkelen tot waar ze nu staat. De specialisaties van Patricia en haar team liggen bij kleuren, omvormen, knippen en modelleren. Uiteraard wordt tijdens de behandeling met jou meegedacht om zo te komen tot jouw droomkapsel.

MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt