Reviews

4,3
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Maartje Van der Kemp
2 jaar geleden
Ik was heel erg zenuwachtig om voor het eerst mijn benen te laten harsen. De vriendelijk dame wist me deels gerust te stellen en stelde voor om te beginnen met een klein stukje zodat ik altijd nog terug kon. Het viel reuze mee en heb nu voor een aantal weken gladde benen! Ik kom zeker vaker terug!
dayenne nova
2 jaar geleden
via jullie site zou ik er om 15:45 uur terecht kunnen, echter ik werd al snel gebeld dat dat helemaal niet kon: vol! Ik kon op zaterdag terecht, niet eerder. dat is dan een killing-experience: ik ga deze site niet meer gebruiken, want de info is onbetrouwbaar. Ligt niet aan de salon denk ik, maar aan de afspraken die Treatwell met hen maakt.
John Leclaire
2 jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Ik kwam hier voor de eerste keer, via mijn vrouw die al lang klant is. Directe aanleiding was, dat ik een voorbehandeling nodig had voor een laserbehandeling van mijn kalknagels. In principe dus als een incidentele voorbijganger. Maar dat gevoel was er helemaal niet. Ik ben vriendelijk ontvangen en met zorg behandeld. Als ik toch een minpuntje mag noemen: het was er wel heel erg warm. Suggestie: een ventillator plaatsen. Of, als die er al is, gewoon de verwarming lager. .
Gerard Passier
2 jaar geleden

Over

Magnifique
Croydonplein 416
6831LN Arnhem

Verzorging staat bij beautysalon Magnifique hoog in het vaandel. Sterker nog, het is hier zelfs een must. Ze adviseren mannen en vrouwen over dagelijkse huidverzorging. De salon is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, harsen en wimperpermanent. Er wordt gebruik gemaakt van producten van Medex, Dr. Grandel, Karaja en iCurl.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt