Reviews

4,8
11 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wat een topper is Mai! Ze weet waar ze over praat, dat is duidelijk. Daarnaast was het ook gewoon gezellig, de locatie is bij mij om de hoek en de inrichting is erg leuk! Ik had een browshaping afspraak bij Mai geboekt, omdat ik erg nieuwsgierig ben naar de Microblading behandeling. Ze heeft mij tot in de detail meegenomen in de behandeling, waardoor ik een goed idee kreeg wat de mogelijkheden tot microblading zijn. Ik kom hier dan ook zeker voor terug! Mai, dankjewel en tot snel!
Denise Jansen
19 dagen geleden
Super fijn en heel professioneel geholpen door Mai. Ben heel blij met het resultaat! (Microblading)
Didi van Rijssen
één maand geleden
Erg goed. Wimperextensions werden met veel zorgvuldigheid verwijderd. Neemt er de tijd voor.
Kelly Tuijnman
één maand geleden
Wimperextensions laten zetten. Super mooi gedaan, heel natuurlijk. Ik kom zeker terug.
Wietske Cosijnse
2 maanden geleden
Afgelopen vrijdag voor het eerst wimper extension laten zetten. Ik wilde graag zo 'naturel' mogelijk, Mai nam de tijd om mijn wimpers te bestuderen en heeft mij uiteindelijk voorzien van one-by-one in combinatie met een paar volume wimpers. Het eind resultaat is super mooi en heel natuurlijk geworden. Daarbij moet gezegd worden dat ze een enorme doorzetter is, mijn ogen waren enorm aan het tranen, waardoor het extra tijd heeft gekost om het droog te wapperen en de wimpers aan te plakken. Zonder te klagen en/of extra kosten in rekening te brengen. Verder is Mai erg vriendelijk, ziet de salon er schoon uit en kan ik het iedereen aanraden!!
Marlous Bijleveld
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

MaiStyle
Preangerstraat 5
2022RS Haarlem

De altijd vrolijke eigenaresse Mai verwelkomt je graag met een vegan cappuccino in haar sfeervolle beautysalon in Haarlem. MaiStyle is ontzettend gezellig ingericht en het hele interieur is zelfs te koop! Mai heeft 12 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie en je kunt bij haar terecht voor de laatste trends op het gebied van beauty, zoals wimperextensions, brow shaping en permanente make-up. Daarnaast kan ze je ook afhelpen van al je ongewenste gezichtshaartjes.

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:0019:00
Zondag
09:0018:00

Gezichtssalons in de buurt