MaPeau Haarlem

5,0
27 reviews
Barteljorisstraat 7, Haarlem
Vandaag open: 09:30 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een onwijs fijne salon met aardig personeel. Verstand van wat ze doen en laten je op je gemak voelen! Een onwijs fijne gezichtsbehandeling gehad met goede producten die werden aangepast op mijn onrustige huid.
Eerste kennismaking met deze salon, in 1 woord geweldig! Samen met dochters geweest en stuk voor stuk enthousiast. Nette, schone, mooie salon! Lisette is zeer kundig en heeft ook oog en interesse voor de klant. Adviseert goed, erg enthousiast en komen snel weer terug!
Super locatie, hele fijne, professionele behandeling. Aanrader!
In 1 woord fantastisch
Om te beginnen werd ik onwijs vriendelijk ontvangen, ik stapte de zaak binnen en werd gelijk geholpen. Lisette stond klaar om mij mee te nemen naar de behandelkamer. Voordat ze begon aan de behandeling nam ze de tijd voor een leuke rondleiding en kennismaking. De behandeling was onwijs fijn en ontspannend, ze wist precies wat ze moest doen en gaf een heerlijke ontspannende massage erbij. Na de behandeling kreeg ik nog goed advies en een mooi make-upje op om het weekend te beginnen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

E
Esther
5.0
5 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
L
Lisette
5.0
12 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
D
Denise

Behandelingen

Gezicht

Over

MaPeau Haarlem
Barteljorisstraat 7
Haarlem

Schoonheidssalon MaPeau Haarlem is the place to be in Haarlem als het gaat om gezichtsbehandelingen en huidverbetering. In de salon wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten die je tot voorheen alleen in de apotheek vond. Daarnaast staan vakkennis en persoonlijke aandacht centraal in de salon. Hierdoor wordt het mooiste resultaat uit de behandelingen gehaald. Kortom: kom binnen en voel je welkom, loop naar buiten en voel jezelf prachtig.

MaMaandag
11:0018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3017:30
ZoZondag
12:0017:30

Schoonheidssalons in de buurt