Marijke's Chill-Room

Daalmeereiland 40, 1827AR Alkmaar
4,7
12 reviews
Daalmeereiland 40, 1827AR Alkmaar

Alle behandelingen

Reviews

4,7
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Verrassend mooie praktijkruimte, doordat er slim gebruik is gemaakt van de ruimte doet het aan als een spa. Er stonden kaarsjes aan en het rook heerlijk in de praktijk ruimte. De temperatuur was precies goed waardoor je, nog voor de behandeling, al helemaal ontspande door de ambiance op zich. De massage werd professioneel uitgevoerd en er werd gebruik gemaakt van zowel handen als stenen. De masseuse is een prettige en rustige dame die haar vak verstaat waardoor een volgende afspraak binnenkort ingepland zal worden. Zeker een aanbeveling waard.
Marieke/Kees de Kock
5 maanden geleden
Heerlijke rug/nek/schouder-massage gehad. Sfeer was goed, werd voorbereid op wat me te wachten stond. Heb heerlijk kunnen genieten van de massage. Werd ook hartelijk ontvangen. Vooraf voetenbadje gehad met een kopje thee, en glaasje water achteraf.
Marcel
6 maanden geleden
Heel fijne massage gehad, waarbij marijke alles goed aanvoelde. Top!
Nikki
6 maanden geleden
Marijke is zeer professioneel, uitnodigend en zorgde dat ik erg op mijn gemak was. De massage was erg ontspannend en heeft verstand van zaken. Een zeer prettige ervaring, dan je wel Marijke.
Jessica
6 maanden geleden
fijne massage, afgestemd op persoon
x
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Marijke's Chill-Room
Daalmeereiland 40
1827AR Alkmaar

Bij Marijke’s Chill-Room in Alkmaar kun je terecht voor verschillende energetische massages. Dit houdt in dat er gemasseerd wordt met een basisolie gemengd met etherische oliën. Deze mix geeft een helende geurfrequentie af aan lichaam en geest. Ook kun je kiezen voor een edelstenen massage. De edelstenen hebben een bepaalde intentie en stimuleren de werking van de chakra’s. Is jouw energielevel laag of ben je de balans tussen lichaam en geest kwijt? Eigenaresse Marijke herstelt deze graag en zorgt ervoor dat je weer opgewekt en uitgerust de salon verlaat.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt