Marjorie detox body and lifestyle

Jacob van Lennepstraat 72, 1053HM Amsterdam
4,7
13 reviews
Jacob van Lennepstraat 72, 1053HM Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne uitleg, en stelt je gerust.
Anoniem
één maand geleden
harold
6 maanden geleden
Marjorie is een vriendelijke dame die je gelijk op je gemak stelt. Een heerlijke rug, nek en schoudermassage gehad. Een aanrader!
Simone
één jaar geleden
Hele aardige vrouw, die passie heeft voor haar vak. Duidelijk te zien in de aandacht die ze geeft en kwaliteit die ze legt in de dingen die ze doet. Bedankt Marjorie en tot snel :-)
Lisa
één jaar geleden
Heel erg tevreden! Ik ben 4x bij Marjorie Detox, Body & Lifestyle geweest. Ik had nog nooit eerder darmspoelingen gedaan en vond het best spannend, maar Marjorie is een super lieve vrouw en ze zorgt ervoor dat je je compleet op je gemakt voelt. Ze heeft al 10 jaar ervaring met colonhydrotherapie en werkt professioneel en hygienisch. De darmspoelingen werken heel erg motiverend om gezond te leven, sporten en af te vallen. Ook mijn huid is echt gaan stralen. Door de darmspoelingen voel ik mij lichamelijk en emotioneel heel erg opgeruimd. Marjorie is ook orthomoleculair therapeut en heeft mij enorm geholpen met advies voor voeding en supplementen. Op deze manier kan je na de darmspoelingen een bewuste en gezonde levensstijl vasthouden!
Lisanne Spoor
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Marjorie detox body and lifestyle
Jacob van Lennepstraat 72
1053HM Amsterdam

Heb jij geen energie of ben je vaak lusteloos? Of heb je vaak last van een opgeblazen gevoel? Dan is een detoxkuur of een hoge darmspoeling bij Marjorie detox, body and lifestyle aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam misschien iets voor jou! Bij deze praktijk kun je naast detoxen ook terecht voor diverse ontspannende massages en voetreflexbehandelingen. Kom lekker tot rust en vergeet even de alledaagse drukte om je heen! Tevens kun je kiezen voor één van de arrangementen, die gepaard gaan met een massage en een verzorgende facial. Handig om te weten: de salon is gevestigd in het pand van Fresh Health.

MaMaandag
15:0020:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0020:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt