Massage by Johan Naarden

4,9
48 reviews
Lambertus Horteniuslaan 80, Naarden
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
48 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk
De allerbeste sportmassage die ik ooit gehad heb! Johan was deskundig en heel vriendelijk, en heeft mijn nek, rug en schouders zo los gekneed dat ik erna het gevoel had dat mijn schouders meerdere centimeters lager zaten dan ervoor. Een fijne, schone praktijk, een absolute aanrader!
De sportmassage heb ik als heel goed ervaren. Johan luistert goed en stelt je op je gemak. Behandelt dat wat je vraagt. Deze vriendelijke sportmasseur raad ik zeker iedereen aan!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Johan
Sportmasseur
4.9
34 reviews

Over

Welkom! Ik ben Johan Bouma, 46 jaar en gediplomeerd sportmasseur. Vanaf november 2021 heb ik naast zzp werkzaamheden bij Spa Sereen mijn eigen massage praktijk en ontvang ik je graag voor een massage. Ik ben de afgelopen jaren vooral werkzaam geweest in de energie business en vooral omdat ik meer contact wil met mensen ben ik deze praktijk begonnen. Maar ook omdat ik masseren heel erg leuk vind en omdat ik zie dat fanatatieke sporters niets of heel weinig aan onderhoud van hun lichaam doen. En tenslotte omdat het voor iedereen goed is om zich beter in zijn/haar lijf te voelen. Om meer te voelen!!!! Voor eerste groep zou regelmatig een sportmassage helpend zijn om minder spierpijn te hebben en blessures te voorkomen. De tweede groep ontvang ik ook graag voor een echt ontspannende massage die natuurlijk ook veel positieve effecten heeft zoals bijvoorbeeld een betere nachtrust. Ik heb een opleiding voor sportmassage in maart 2021 succesvol afgerond en daarnaast verschillende cursussen gedaan om mijn massage technieken uit te breiden. Graag ontvang ik je voor een sportmassage, ontspanningsmassage of voor het losmaken van bindweefsel in combinatie met een sportmassage.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Johan

Vakkundig12

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Frans
Engels
Duits

Over

Massage by Johan Naarden
Lambertus Horteniuslaan 80
Naarden

Massage by Johan is een nieuwe massage praktijk in Bussum die zich voornamelijk richt op sporters en sportmassage als onderhoud. Door de flexibele openingstijden en een ontspannen sfeer toegankelijk voor iedereen en ook voor een heerlijk ontspannende massage. Daarnaast behoort een bindweefsel massage tot de mogelijkheden om lekkerder in je vel te zitten.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00

Massagesalons in de buurt