Massage@Cy

Lagendijk 45b, 1541KB Koog aan de Zaan
4,8
29 reviews
Lagendijk 45b, 1541KB Koog aan de Zaan

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn rug zat helemaal vast toen ik een afspraak maakte met Cyriel. Hoewel ik een ontspanningsmassage had geboekt, heb ik overleg met hem gepleegd en heeft hij de massage daarop toegepast. Bijzonder attente man met kennis van zaken. Nu twee dagen later zit ik een stuk beter in m'n vel. Ik ga zeker nog eens heen! Goede prijs kwaliteit verhouding ook nog! Thanks Cyriel!
Super fijne massage gehad leuke achtergrond muziekje voelde ons op ons gemak
Uitstekende ontspanningsmassage. Soms heel gezellig, soms heel rustgevend.
De massage is altijd net even anders, Cyriel voelt perfect aan waar de aandachtspunten zich bevinden. Na iedere massage voelt het weer helemaal top!
laagdrempelig, prettige sfeer. duidelijk en fijn gemasseerd.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Cyriel
Wellness therapeut/ Masseur
4.9
21 reviews

Over

Ik ben Cyriel Devos, 48 jaar, gelukkig getrouwd met mijn echtgenote en trotse vader van 2 zoons. Ik ben van Indische afkomst en kom uit een gezin waarbij de zorg hoog in het vaandel stond. Het masseren, genezen en of verzorgen van klanten is dus met de paplepel ingegoten. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt heb ik in 2016 het roer omgegooid en ben ik omgeschoold tot masseur/sportverzorger en tevens ben ik wellness therapeut. Vanaf 1 april 2018 ben ik de trotse eigenaar van Massage@Cy in Koog aan de Zaan. Masseren is écht mijn passie en ik ben dan ook dankbaar dat ik dit mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van mijn gezin kan realiseren.

Behandelingen

Lichaam
Massage

Portfolio

Over

Massage@Cy
Lagendijk 45b
1541KB Koog aan de Zaan

Aan de Lagendijk in Koog aan de Zaan vind je massagesalon Massage@Cy. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse massages zoals een sportmassage, ontspanningsmassage, stoelmassage, cupping of bamboemassage.

Eigenaar Cyriel is een ervaren masseur en hij werkt professioneel. Hij luistert naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar welke massage het beste bij jouw behoeften past. In de salon hangt een ontspannen sfeer waardoor je echt even tot rust komt. Tevens kun je hier genieten van een duo-massage of een Gua Sha therapie. Dit is een traditionele Chinese schraaptechniek die ervoor zorgt dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Goed om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren en de salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:3015:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt