Massage Store

4,7
32 reviews
Loyolalaan 9, Vught
Vandaag open: 16:30 - 21:30

Alle behandelingen

Reviews

4,7
32 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
geweldige masseuse
Amazing stone massage with interesting combination of hot and cold. Great experience and good way to relax the body!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sharon
4.5
14 reviews

Over

Massage en aanraking is iets waar ik van kleins af aan al mee bezig ben. Na een aantal jaar als Junior Adviseuse waterbodem gewerkt te hebben, begonnen mijn massagehanden te kriebelen. En is het roer omgegooid. Het doel waarmee ik aan de opleiding sportmassage begon was om anderen te helpen om zonder klachten en pijn de alledaagse dingen te kunnen doen. Inmiddels na ruim 10 jaar massage ervaring, kan ik wel zeggen dat massage zoveel meer biedt en doet dan mijn voorgenomen doel. Naast dat massage alle fysiologische processen in het lichaam bevordert, stimuleert het ook de balans tussen lichaam en geest. Iedere keer weer vind ik het bijzonder om te ervaren hoe iemand tijdens de massage weer in contact komt met zijn/haar lichaam. En van denkwereld omschakelt naar het voelen, het zijn! Onze lichamen zijn opgebouwd uit dezelfde hoeveelheid botten, spieren, organen en pezen. Maar toch voelt ieder lichaam anders aan, zowel fysiologisch als energetisch. Bij de één zit de stress veelal in de nek opgehoopt, bij de ander zit een spierknoop in de kuit en bij de volgende staat het bindweefsel strak gespannen van de emoties. Iedere massage is hierdoor een nieuwe uitdaging en anders van aanpak en opbouw. En het resultaat…….geweldig om te voelen hoe al die vervelende plekjes, pijntjes en spanningen onder mijn handen verdwijnen als sneeuw voor de zon! Eén van de mooiste complimenten die je als masseuse kan krijgen is als iemand van de massagetafel afstapt en zich een ander mens voelt. Dan is mijn doel voor die persoon weer geslaagd. En om dat verschil te kunnen maken voor iemand, dat is waarvoor ik masseer!

Behandelingen

Massage

Over

Massage Store
Loyolalaan 9
Vught

Bij massagesalon Massage Store in Vught ben je aan het juiste adres voor onder andere een ontspanningsmassage, sportmassage, deep tissue massage en voetreflexmassage.

Eigenaresse Sharon heeft ruim 10 jaar ervaring en dat merk je meteen. Ze neemt de tijd voor de behandeling, luistert naar jouw wensen en ze weet waar ze het over heeft. Iedere behandeling wordt op maat samengesteld om jou weer in verbinding met jezelf te laten komen. Als je hier een behandeling boekt weet je dat je even een moment voor jezelf hebt en dat je ontspannen de salon weer verlaat.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
13:0021:30
DiDinsdag
16:3021:30
WoWoensdag
16:3021:30
DoDonderdag
16:3021:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt