Massage Studio Opbuuren

J. Homan v/d Heideplein 2, 3604DK Maarssen
4,7
54 reviews
J. Homan v/d Heideplein 2, 3604DK Maarssen
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,7
54 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijke massage gehad! Er was zowel ruimte voor ontspanning als focus op plekken waar spanning zat. Goede combinatie waarbij naar mijn wensen werd geluisterd. Bovendien is de salon super schoon en ruikt het er heerlijk fris!
Vivian Stroeken
2 dagen geleden
Heerlijk om na jaren weer eens bij een echte massagetherapeute op tafel te liggen ipv bij een 'gewone ontspanningsmassage'. Aandacht voor je klachten, uitleg over wat ze doet en waarom, afwisselend stevig en ontspannende massage, maar alles in overleg. Zeer aardige therapeute en mooie lichte praktijk. Klachten al stuk minder. Ik kom graag nog eens terug. Heel positief dus. Enige punt van commentaar is dat er wel wat verwarring was over het eventuele declareren bij verzekeraar was. Dus check dat van te voren. Dan moet je ws ter plekke betalen. Tanja was welwillend het uit te zoeken. Ik wacht nog even af of het achteraf te corrigeren is. Anders lesje geleerd!
Jose
6 dagen geleden
Heel aardige en professionele mevrouw, erg fijne massage.
Brigitte
9 dagen geleden
Absoluut een aanrader! Ik heb het als een zeer goede en prettige massage ervaren. Tanja vraagt oprecht naar de persoonlijke behoeftes en past daar de massage op aan.
Elisabeth
2 maanden geleden
Alexandra
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Studio Opbuuren
J. Homan v/d Heideplein 2
3604DK Maarssen

Heb jij in je dagelijks leven constant het idee dat je van alles moet? Is het bij jou altijd rennen, vliegen, draven, vallen en weer opstaan? Dan is het tijd om dat stressvolle bestaan even helemaal van je af te laten glijden en jezelf te verwennen met een fijne massage. De massages bij Massage Studio Opbuuren zijn gericht op bewustwording en ontspanning. In de professionele handen van Tanja vind je jezelf terug en mag je voelen hoe het nu echt met jou gaat. Tanja is gediplomeerd holistisch masseur en massagetherapeut en nodigt je uit om in gesprek te gaan met je lijf in haar professionele studio.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0013:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt