Reviews

4,7
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mooie rustige ruimte. Er wordt tijd genomen voor een praatje vooraf en achteraf over de aandachtsgebieden. Een ontspannen massage waarbij aandacht wordt gegeven aan heel het lichaam.
Tirza
24 dagen geleden
Duurde geen volledig uur, werd te laat opgehaald en daarna tijd wel op tijd gestopt. Uitgebreid wensen besproken. Toch uiteindelijk ondanks dat niet zoals ik had gewenst. Er werd niet gevraagd welk deel van lichaam de massage wilde, dus daar was achteraf onduidelijkheid over.
Anoniem
één maand geleden
Erg fijn!
Anoniem
2 maanden geleden
Makkelijk te vinden locatie, erg fijne ruimte/ambiance. Massage was erg fijn en ontspannend. Een echte vakvrouw die weet wat ze doet. Voelde me daarna erg ontspannen
Nicole
2 maanden geleden
Hele kundige masseuse!
Nova
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Studio Opbuuren
J. Homan v/d Heideplein 2
3604DK Maarssen

Heb jij in je dagelijks leven constant het idee dat je van alles moet? Is het bij jou altijd rennen, vliegen, draven, vallen en weer opstaan? Dan is het tijd om dat stressvolle bestaan even helemaal van je af te laten glijden en jezelf te verwennen met een fijne massage. De massages bij Massage Studio Opbuuren zijn gericht op bewustwording en ontspanning. In de professionele handen van Tanja vind je jezelf terug en mag je voelen hoe het nu echt met jou gaat. Tanja is gediplomeerd holistisch masseur en massagetherapeut en nodigt je uit om in gesprek te gaan met je lijf in haar professionele studio.

Maandag
09:0023:00
Dinsdag
09:0023:00
Woensdag
09:0023:00
Donderdag
09:0023:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt