Reviews

4,7
100 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Juliana
9 dagen geleden
Gezellig, persoonlijk en meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!
Helen
13 dagen geleden
Tatiana is echt een vakvrouw en ontzettend aardig. Iedere keer weer loop ik intens ontspannen naar buiten. Absolute aanrader!
Nina
14 dagen geleden
Zeer goede massage. Hoewel ik voor een hoofd-, nek-, schoudermassage kwam, bleken de klachten van iets lager uit m'n rug te komen. Ze pakte daarom die plekken aan, merkte direct dat het voor verlichting zorgde. Kom hier zeker terug.
Jill
16 dagen geleden
Echt een topmassage, en daarnaast ook eens een hartstikke aardige vrouw.
Andrea duff
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Therapie Tanyusha
Amerhof 66
3522TR Utrecht

Deze salon is gevestigd aan het Amerhof in Utrecht in het buurthuis de Nieuwe Jutter. Tanyusha heeft een echte passie voor massage! Ze heeft diverse cursussen en workshops gevolgd waar ze vele diploma’s en certificaten voor heeft behaald. In haar geboorteland Oekraïne is massage een heel ander begrip dan hier in Nederland. Tanyusha heeft daar zelfs meegedaan aan kampioenschappen en is daarbij meerdere keren op de eerste plaats geëindigd. Ze beheerst over diverse technieken en heeft een medische achtergrond in Oekraïne. Ervaar zelf wat een massage bij Massage Therapie Tanyusha voor je kan betekenen! Deze salon is gevestigd aan het Amerhof in Utrecht.

Maandag
13:3021:30
Dinsdag
14:1521:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:1521:30
Vrijdag
14:1520:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt