Reviews

4,7
107 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijke ontspanningsmassage van anderhalf uur gehad. Wat een genot! Deze masseur heeft spreekwoordelijk 'gouden handen'. Ik heb al vele massages ontvangen in binnen- en buitenland, maar hier kan ik écht volledig ontspannen en nergens meer aan denken.
Ralf
één dag geleden
Ik heb het als zeer prettig ervaren
Ria
4 dagen geleden
Heerlijke massage voor mijn pijnlijke rug gehad...... Heeft fantastisch geholpen rugpijn helemaal weg.
11 dagen geleden
Super goede sportmassage gehad voor rugklachten. Heel vriendelijke en professionele ontvangst. Tijdens de massage direct duidelijk waar de klachten zitten en na de massage al een grote verbetering van de klachten. Zeker een aanrader!
Anoniem
16 dagen geleden
zoveel keer naar de fysio geweest voor me rug ben hier 1 keer geweest kwam de volgende dag makkelijk me bed uit
17 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Theuns
Ed Hoornikstraat 33
5103RA Dongen

André Theuns van Massage Theuns weet als geen ander hoe belangrijk het is om te ontspannen aangezien hij naast het masseren nog een stressvolle baan heeft. Hij houdt zelf erg van massages en vindt het heerlijk om mensen te laten ontspannen. Na zijn cursus Sportmassage had hij de smaak te pakken en volgde verschillende workshops en cursussen waaronder ontspannings-, bamboe-, lomi lomi-, hotstone-, cupping- en stoelmassage. Hij is aangesloten bij de belangenvereniging voor beroepsbeoefenaars in de massage- en sportverzorgingsbranche (BMS).

Maandag
17:3023:00
Dinsdag
17:3023:00
Woensdag
17:3023:00
Donderdag
17:3023:00
Vrijdag
13:0023:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt