Massage Vlambloem

Vlambloem 130, 3068JE Rotterdam
4,8
16 reviews
Vlambloem 130, 3068JE Rotterdam

Reviews

4,8
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Degene die mij behandelde wist exact wat ze deed. Ik was ongelofelijk tevreden.
Machiel
9 dagen geleden
Met 35 weken voor het eerst zwangerschapsmassage gehad. Ik houd veel vocht in mijn benen en voeten vast. Ik was dan ook zeer tevreden over de massage zelf en de ontspanning die het in m’n benen gaf. Zal aankomende week zeker weer langs gaan voor een zwangerschapsmassage. Dank Carla en tot gauw!
Jennifer
22 dagen geleden
Toon reactie van salons...
very relaxing, professional and friendly. Thanks Carla.
Anoniem
één maand geleden
Had voetmassage geboekt voor een betere doorbloeding van de voeten en benen. Het massage zorgt zeker voor een goede bloeddoorstroming. Ik kom dus gauw weer
Anoniem
één maand geleden
Vond de massage heel fijn, er is duidelijk naar mijn wensen geluisterd. De sfeer was makkelijk en ontspannen. Zeker een aanrader als je lekker vervend wil worden en lekker professioneel gemasseerd wil worden.
Linda
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Vlambloem
Vlambloem 130
3068JE Rotterdam

Massage Vlambloem is gevestigd in Rotterdam Ommoord. Om blessures te voorkomen is het belangrijk om goed naar het lichaam te luisteren en het op zijn tijd voldoende rust te geven voor herstel. Om dit herstel te bevorderen kun je een massage of een sportmassage nemen. Fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn en pijnlijke spieren kunnen verminderen maar ook als je geen klachten hebt, kan een massage erg lekker en ontspannend zijn. Het concentratievermogen kan positief beïnvloed worden en spanningen kunnen verdwijnen. Je kunt bij Massage Vlambloem terecht voor verschillende soorten massages.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
16:1520:30
Woensdag
16:1520:30
Donderdag
08:0020:30
Vrijdag
12:3020:30
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt