Massagepraktijk Inanna

4,8
68 reviews
Van Het Hoffstraat 36, Nijkerk, 3863AX

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
68 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Intussen meerdere behandelingen van Helen gekregen die keer op keer de goede uitwerking hebben. Kan het iedereen aanbevelen!
Massage was weer heel goed! Ze voelt heel goed aan waar de meeste spanning zit en heb er dagen erna nog plezier van! Thanks
Heerlijke massage, Helen doet dit al heel wat jaartjes en dat is te merken. Fijn, welkom gevoel. Ik ga hier zeker vaker naartoe!
Na de 2e cupping een stuk minder last van m’n frozen shoulder en meer bewegingsvrijheid waar deze eerder een stuk “vaster” zat. Ook een hardnekkige triggerpoint in m’n bovenarm geeft nu een stuk minder irritatie. Iedereen met deze aandoening zou ik adviseren dit bij Helen te proberen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Helen
4.8
40 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Helen

Professioneel5
Vakkundig5

Over

Massagepraktijk Inanna
Van Het Hoffstraat 36
3863AX Nijkerk

In Nijkerk vind je de gezellige massagesalon Massagepraktijk Inanna. Je bent hier aan het juiste adres voor uiteenlopende massages: van ontspannende en gespecialiseerde massages tot therapeutische massages.

Eigenaresse Helen is een specialist als het aankomt op verschillende massagetechnieken en heeft bijna 10 jaar ervaring. Je kunt hier terecht voor een ontspanningsmassage, sportmassage of hamman massage, maar ook voor een intuïtieve of reiki massage. Helen luistert goed naar jouw wensen en eventuele klachten zodat de massage op maat samengesteld wordt en je volledig kunt ontspannen.

Handig om te weten: je kunt alleen pinnen of gepast contant betalen in deze salon. De auto kun je gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
12:0017:00
DiDinsdag
11:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt