Reviews

4,8
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
De sportmassage was mijn eerste keer. Het is anders dan de ontspanningsmassage maar heeft wel /ook effect op mijn spieren. Maar mijn persoonlijke voorkeur heeft toch de ontspanningsmassage.
Marlissa
3 maanden geleden
Ik ben nu al een aantal keer in de massagesalon van Marjan geweest voor een ontspanningsmassage. Ik kijk er altijd erg naar uit omdat ik weet dat dit echt een uurtje voor mezelf is waar ik even helemaal zen kan worden. De kamer is erg mooi ingericht, een fijn ontvangst, een heerlijke en goede massage en aansluitend het glaasje water (laatst met lekker gember en citroen) maakt toch wel dat ik alles 5 sterren geef. Marjan heeft aan mij een vaste klant!
Pascalle
3 maanden geleden
Marloes
3 maanden geleden
Heerlijk 1.5 uur ontspanning in een prettige omgeving en ben weer fris en fruitig in body en mind .
Nancy
3 maanden geleden
Hele fijne massage gehad, prettige sfeer in de praktijk. Hele vriendelijke, lieve vrouw waardoor je je erg op je gemak voelt!
Ruby
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk ManeA
Groenedijk 48
2904VD Capelle aan den IJssel

Wil je een massage, maar wil je misschien nét even iets anders? Breng dan eens een bezoekje aan Massagepraktijk ManeA aan de Groeneweg. Hier kun je naast de reguliere ontspanningsmassage bijvoorbeeld ook terecht voor een bijzondere Indonesische rug-, facelift- of magneetmassage. Zo wordt bij een Gua Sha massage met een steen over je rug 'geschraapt' en bij een Indonesische liftende gezichtsmassage gewerkt met drukpunten, jadestenen, cups, ijsbollen en kompressen. Even een reisje naar 'Bali'? Bij een Balinese Wellness Treatment geniet van een zelfgemaakte lulur- of chocoladepakking. Wat je ook kiest, je verlaat de praktijk weer met nieuwe energie.

Let op: je kunt bij het tennisgebouw via de zijkant naar binnen. Niet via het restaurant naar binnen gaan.

Maandag
16:3021:00
Dinsdag
11:0021:00
Woensdag
11:0021:00
Donderdag
11:0018:00
Vrijdag
11:0018:00
Zaterdag
12:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt