Reviews

4,8
14 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne massage gehad, prettige sfeer in de praktijk. Hele vriendelijke, lieve vrouw waardoor je je erg op je gemak voelt!
Ruby van Baarlen
24 dagen geleden
Ik ben hier nu een paar keer geweest voor een ontspanningsmassage en zowel de ontvangst, de praktijk en de massage waren echt TOP!! Marjan is echt een topper en een specialist in haar vak!
24 dagen geleden
Heerlijke voetreflexmassage gehad. Spontane vrouw. Kortom top!
Linda de Koning
één maand geleden
Heerlijke voetreflexmassage gehad. Spontane vrouw. Kortom top!
Linda de Koning
één maand geleden
Mijn nek en rug zaten helemaal vast. Met Kerok ( schrapen met een steen van jade) en cupping knopen weggehaald, Pijnlijk maar daarnaast de massage, het warmtekussen en het lachen maakte het totaal erg goed!! Dank je wel Marjan Marleen
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk ManeA
Groenedijk 48
2904VD Capelle aan den IJssel

Wil je een massage, maar wil je misschien nét even iets anders? Breng dan eens een bezoekje aan Massagepraktijk ManeA aan de Groeneweg. Hier kun je naast de reguliere ontspanningsmassage bijvoorbeeld ook terecht voor een bijzondere Indonesische rug-, facelift- of magneetmassage. Zo wordt bij een Gua Sha massage met een steen over je rug 'geschraapt' en bij een Indonesische liftende gezichtsmassage gewerkt met drukpunten, jadestenen, cups, ijsbollen en kompressen. Even een reisje naar 'Bali'? Bij een Balinese Wellness Treatment geniet van een zelfgemaakte lulur- of chocoladepakking. Wat je ook kiest, je verlaat de praktijk weer met nieuwe energie.

Let op: je kunt bij het tennisgebouw via de zijkant naar binnen. Niet via het restaurant naar binnen gaan.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0020:30
Woensdag
11:0020:30
Donderdag
11:0018:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt