MassoTherapy NL

Hugo de Grootplein 22, 1052KX Amsterdam
4,9
33 reviews
Hugo de Grootplein 22, 1052KX Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Phil is een zeer bekwame therapeut. Na dat hij eerst rustig luisterde naar mijn probleem,paste hij de behandeling aan naar mijn behoefte. En ging met een zeer goed en blij gevoel weg. Ik kan hem echt ten zeerste aanbeleven!
Sophia
één dag geleden
This is one of the best deep tissue massages I've ever had. Phil addressed various problems, in particular a nearly-frozen shoulder. It was a tough massage (I said that was fine when he asked) and it was amazing. He also gave me exercises for stretching and prevention of the issues. Highly, highly recommended.
Gina
2 dagen geleden
Voor de eerste bij Phil geweest voor een triggerpointmassage. Phil heeft mijn klacht, middelste bilspier zeer grondig aangepakt. Daarbij ook tips gekregen om oefeningen in de sportschool te doen. Phil legde precies uit wat hij allemaal ging doen. Hij was zeer discreet in zijn handelingen Kortom ik heb een nieuwe goede masseur gevonden. Ik maak gauw weer een nieuwe afspraak
Anoniem
8 dagen geleden
Toon reactie salon...
Wen I got to Massotherapy I was in a lot of pain. I couldn’t move my neck and even sitting up straight was a challenge. Phill was able to solve my back concerns and get rid of the pain. Definitely going back if something similar happens again.
Tatiana Ribeiro
18 dagen geleden
Toon reactie salon...
Good firm massage by Phil. This massage helped me to get rid off some tensions. Thanks.
Anoniem
20 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

MassoTherapy NL
Hugo de Grootplein 22
1052KX Amsterdam

Aan het Hugo de Grootplein vind je MassoTherapy NL. De naam van deze salon is afgeleid van een algemene term om massage te gebruiken als ondersteuning van een medische of therapeutische behandeling. Massage is een van de oudste vormen van medische zorg en kan helpen om pijn te verminderen en ontspanning te bevorderen. Bij MassoTherapy NL vind je dan ook diverse ontspannings- en therapeutische massages. Heb je specifieke klachten in de spieren heb je gewoon behoefte aan een heerlijk relaxmoment? Dan ben je bij MassoTherapy NL zeker aan het juiste adres.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
11:0018:00

Massagesalons in de buurt