Minyak

4,9
14 reviews
Koornbranderstraat 22, Delfgauw, 2645KZ
Thuissalon
Vandaag open: 11:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
14 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Claire is een bijzonder vriendelijke dame, die alle aandacht voor je heeft. Ze vraagt goed je probleem of vraag uit. En voelt heel goed aan waar de blokkades zitten in je lijf. Vervolgens behandelt ze die op een manier die goed bij mij past. Ik voelde me ontspannen en veel beter in m'n vel de deur uitgaan. Echt een cadeautje voor mezelf!
Claire neemt de tijd om op de kern te komen en due aan te pakken.
Ik kom hier al jaren en Claire is erg goed! Mijn rugpijn is weg en de massages zijn top. Inmiddels ben ik verhuisd, maar ik kom nog steeds af en toe terug voor een heerlijke massage!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Claire
Eigenaresse Minyak, masseuse, dorntherapeut, natuurgeneeskundige

Over

hallo ☀ ik ben Claire en sinds 20 jaar heb ik een praktijk. Ooit ben ik begonnen met masseren in een sauna/wellnesscenntrum, een heel fijne omgeving. Daarnaast masseerde ik thuis. Na 10 jaar ben ik volledig in mijn eigen praktijk gaan werken. Naast masseren (wellness en therapeutisch) liet ik me medisch scholen zodat wellness naast natuurgeneeskunde en particuliere thuiszorg kwam te staan.

Behandelingen

Massage

Over

Minyak
Koornbranderstraat 22
2645KZ Delfgauw

Bij massagesalon Minyak in Delfgauw kun je terecht voor diepe ontspanning, maar ook voor het behandelen van specifieke lichamelijke klachten middels een massage. Denk aan een ontspanningsmassage, sportmassage of Thaise voetreflexologie.

Eigenaresse Claire werkt vakkundig en ze heeft meer dan 20 jaar ervaring. Ze vindt het belangrijk dat jij bij haar compleet tot rust kan komen en dat je je thuis voelt.

De salon gemakkelijk bereikbaar met het ov.

MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt