Reviews

3,9
28 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Egbert Zoetendal
4 maanden geleden
Ik vond het heel fijn en een relaxte omgeving. Degene die mij heeft geholpen vond ik erg vakbekwaam en vriendelijk. Ik kom zeker terug. Leta Dieben.
HAM Dieben
4 maanden geleden
De kapster heeft mij perfect geknipt. Geen klachten over. Ze wist precies mijn lagen in verhouding te knippen met de lengte van mijn haar. Wat ik als onprettig ervaarde, was de sfeer. Geen enthousiast en/of klantvriendelijk personeel. De kapster die mij knipte, was gewoon vriendelijk en goed. Jammer van de rest van het personeel, want ik was op zoek naar een vaste kapper, maar deze sfeer houdt mij helaas weg..
Patricia De Winkel
5 maanden geleden
Werkelijk de meeste waardeloze tent waar ik ooit mijn haren heb laten knippen. Het zit zo scheef als het maar zijn kan. Hele happen zitten er in mijn haren, alsof de ratten eraan geknaagd hebben. Er werd totaal niet secuur gewerkt. De kapper pakte een schaar en knipte lukraak hier en daar wat af. Ik snap echt niet dat deze tent op de website van Treatwell staat want Mondial Kappers is TOTAAL NIET treatwell waardig. Alstublieft, haal deze kapper van treatwell.nl af en mensen, ga hier niet heen. Bespaar je zelf je geld en een heel slecht kapsel!
Anoniem
7 maanden geleden
Gezellige drukte, goede service en prima gekapt: ben dik tevreden!
Marjon Joosen
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Mondial Kappers
Noordwaarts 196
2711HN Zoetermeer

In Zoetermeer hebben ze bij Mondial Kappers alle aandacht en tijd voor je. Of je nu een vraag over een behandeling hebt of geholpen wilt worden bij de keuze van een ander kapsel; zij geven je graag een persoonlijk advies.

Maandag
12:0017:30
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0020:30
Zaterdag
09:0016:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt