Monica Mole Massage & Craniosacral Therapy

Amaliastraat 5, 1052GM Amsterdam
5,0
10 reviews
Amaliastraat 5, 1052GM Amsterdam

Reviews

5,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ben nu tweemaal geweest en erg tevreden. De salon is prettig in een mooi oud pand met hoge plafonds, ruimtelijk. Rustgevende muziek. Goed evenwicht tussen professioneel en persoonlijk. Dat geldt ook voor Monica zelf. Ik vind haar professioneel en kundig en ze heeft aandacht voor de klachten en de persoon. Ik kom zeker terug.
Ingeborg
één maand geleden
Monica is een superlieve, kundige vrouw die echt de tijd voor je neemt. Ze stemt de massage helemaal op jou af en luistert naar je wensen en klachten. En voor de zwangeren; gun jezelf dit!
Desiree
één maand geleden
perfect
ingrid
één maand geleden
It’s been a very good treatment! Monica is very knowledgeable and professional while being warm and able to put you at esd during the massage! Will go again for sure!
Guido
3 maanden geleden
Fijn ontvangst, waarbij echt de tijd wordt genomen om te bespreken waar je behoefte aan hebt. Daarbij is Monica ook de meest zorgzame masseur die ik ooit heb meegemaakt. Voelde me onwijs op m'n gemak en dat het echt om mij draaide. Daarnaast weet ze wat ze doet en was de massage heerlijk.
Daniëlle
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Monica Mole Massage & Craniosacral Therapy
Amaliastraat 5
1052GM Amsterdam

Kunnen jouw lichaam en geest wel wat rust gebruiken? Gun jezelf dan een heerlijke massage bij Monica Mole Massage & Craniosacral Therapy. Eigenaresse Monica biedt verschillende massages aan, variërend van de klassieke Zweedse massage tot een zwangerschapsmassage. Bij deze fijne salon heb je de mogelijkheid om alle zorgen van je af te laten glijden en even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Na een massage zul je merken dat lichaam en geest weer in balans zijn en dat je beter in je vel zit.

Let op: in de salon kan niet worden gepind. Je kunt aanbellen bij Studio May-B.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
16:0022:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt