Reviews

4,5
31 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
mary de wit snoeij
één maand geleden
Ondanks dat ik wel een bevestigingsmail en een reminder had ontvangen was de afspraak niet doorgekomen bij Mooi onder een kap en kon ik onverrichte zake weer naar huis. Er was niemand beschikbaar. Jammer!
Dianne Determeijer
één maand geleden
De eerste ontmoeting voor het intake gesprek van de hairextensions was erg fijn. Ik wist helemaal niks hierover dus het was fijn om veel informatie te krijgen. Het inzetten duurde uiteraard een hele tijd, maar was een fijne behandeling. Ik ben super blij met het eindresultaat, dankjewel!
Merel Perlee
2 maanden geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Martijn van der waal
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Mooi Onder Eén Kap
Laan van Orden 8
7312KJ Apeldoorn

Het team van Mooi onder één kapsalon helpt jou met het juiste advies, zodat jij als je in de spiegel kijkt, ziet wie je echt bent. Ze zorgen ervoor dat het model en de kleur van je kapsel past bij je gezicht en wat jij uit wilt stralen. Ze staan voor een goed en eerlijk advies, kwaliteit en aandacht voor de klant en het haar. MOOI van binnen, MOOI van buiten. Een volledig nieuwe, moderne salon en je kunt er voor de deur gratis parkeren! Mooi onder één kapsalon is onderdeel van Mooi onder één kap, een uniek totaalconcept voor uiterlijk, gezondheid en ontspanning.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt