More Beauty by Carla

Groot Nieuwland 10, Alkmaar, 1811ET

Sorry, More Beauty by Carla is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Salon Beeldschoon

1140 reviews
Laat 38, 1811EJ Alkmaar

EchtWit Alkmaar

88 reviews
Laat 26, Alkmaar

Diamonds Smile - Alkmaar

124 reviews
Kanaalkade 38, Alkmaar

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Lichaam

Reviews

4,8
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kom graag bij SZ, even lekker een momentje voor mij zelf. Plus Carla die een top gastvrouw is. Deskundig, innovatief en een zeer warme persoonlijk. Ik kijk altijd uit naar mijn wekelijks bezoekje.
Ik ben zeer tevrede over de gezichts behandeling, het resultaat is duidelijk zichtbaar. Carla werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Ik kom graag in de salon.
Toon reactie salon...
Mooie salon. Fijne warme ontvangst. Carla legt precies uit hoe de apparatuur werkt. Met een boek of tijdschrift en een kopje thee erbij is het is het wekelijkse ontspanning terwijl mijn spieren aan het werk gezet worden.
Toon reactie salon...
Carla is een vrouw waar ik mij direct op mijn gemak voelde. Ze is kundig en heeft wat medische kennis in huis, waardoor ik mij ook in veilige handen voelde nadat ik een buikoperatie had ondergaan. De behandelingen hebben mij een strakker lijf gegeven en mijn huid ziet er beter uit. Wanneer je gebruik maakt van de acties, is de prijs ook prima te doen. Kortom: ik ben zeer tevreden en kom graag bij Carla in de salon.
Toon reactie salon...
Mooie salon met een goed concept. De eigenaresse Carla is een vriendelijke, lieve, bekwame vrouw die haar vak verstaat. Ik zelf heb een prachtig resultaat bereikt, wat zonder Carla nooit was gelukt. Haar concept is doel treffend en werkt echt!!
Toon reactie salon...

Over

More Beauty by Carla
Groot Nieuwland 10
1811ET Alkmaar

Bij schoonheidssalon More Beauty by Carla aan de Groot Nieuwland in Alkmaar ben je aan het juiste adres voor afslankbehandelingen en hair weaves.

Eigenaresse Carla is gespecialiseerd op het gebied van cellulitebehandelingen en huidverbetering. Je bent bij haar in goede handen als het gaat om body sculpting en cryolipolyse. Klanttevredenheid en professionaliteit staan bij haar centraal en dat merk je gelijk als je haar salon binnenkomt. Voorafgaand aan elke behandeling krijg je een uitgebreid intakegesprek en geeft Carla je eerlijk advies. Naast afslankbehandelingen kun je hier ook terecht voor een anti-aging gezichtsbehandeling en hair weaves.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten