Mourits Huidtherapie

Groen van Prinsterelaan 3, 2555HJ Den Haag
5,0
66 reviews
Groen van Prinsterelaan 3, 2555HJ Den Haag

Reviews

5,0
66 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Kelly
2 dagen geleden
Na 1 behandeling met de dermapen heb ik al goede verbetering gezien, nu heb ik de 2de behandeling gehad. Ik ben super benieuwd naar het eindresultaat! Dankjewel Simcha!
Deborah
3 dagen geleden
Simcha is uiterst vriendelijk en deskundig ze legt de behandeling goed uit, stelt je gerust en vertelt wat je kan verwachten want het is geen ontspanen behandeling maar een huidverbeterende behandeling, en dat is belangrijk om te weten. Na twee dagen zie ik al een duidelijk resultaat, de roodheid is weggetrokken en mijn huid voelt gladder aan en lijkt ook al steviger! Haar stagiaire was er pas 4 dagen en was prettig in contact duidelijk gemotiveerd! Kortom een echte aanrader deze salon!! Ik ga zeker terug!
Sandra
5 dagen geleden
Ik heb de derma pen behandeling gehad, de behandeling zelf is niet echt fijn maar het resultaat erna is het zeker waard! Dit was de eerste keer dat ik hier behandeld werd en het was me zeker goed bevallen. De salon is schoon en de huidtherapeut is super lief en aardig. De huidtherapeut keek eerst naar me gezicht en vanuit daar welke behandeling ik het beste kon doendoen
Giovanna supit
5 dagen geleden
Sabine
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Mourits Huidtherapie
Groen van Prinsterelaan 3
2555HJ Den Haag

Bij Mourits Huidtherapie aan de Groen van Prinsterelaan kun je terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen. Om de beschadigde huid te herstellen, wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. Het team bestaat enkel uit kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten, welke lid zijn van de NVH. Je kunt dan ook deskundig en eerlijk advies verwachten bij een persoonlijke behandeling. Naast huidverbetering ben je hier aan het juiste adres voor permanente make-up. Het team zal er alles aan doen zodat jij de salon stralend zult verlaten.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0011:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0011:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt