Mourits Huidtherapie

Laan van Meerdervoort 452a, 2563BG Den Haag
4,8
318 reviews
Laan van Meerdervoort 452a, 2563BG Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
318 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Lydia
21 uur geleden
esra
3 dagen geleden
Ik ga al sinds de zomer naar Mourits en ben echt blij dat ik voor haar heb gekozen. Ze is echt een aardig persoon & houdt heel erg rekening met de donkere huid. Ik zie echt dat ze van haar beroep houdt en wilt dat haar klanten zelfverzekerder worden over hun huid. Ben ook blij dat ze een leuke prater is, ze werkt namelijk niet in een advocatenkantoor om ‘proffesioneel’ te gaan praten zal dan allang al wegrend zijn.
Abigail
4 dagen geleden
De behandelaar was 50 minuten te laat, veel wachtenden voor mij. Praktijk ziet er niet netjes uit, niet goed toegankelijk. Je moet een klein trappetje af naar de behandelkamer. Als je niet goed mobiel bent is dit niet te doen. Oude krakkemikkige stoel. De behandelaar spreekt je aan met 'schat' en 'lieverd', erg onprofessioneel. Omdat ze al wat later was kreeg ik het gevoel dat ze erg snel en gehaast werkte. Al met al geen prettige ervaring, en je betaald er immers wel veel geld voor.
Anoniem
5 dagen geleden
Super fijn geholpen door Razan. Ze neemt alle tijd voor je, alles is duidelijk uitgelegd en hele goede zorgen tijdens de behandeling.
Kylie
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Mourits Huidtherapie
Laan van Meerdervoort 452a
2563BG Den Haag

Bij Mourits Huidtherapie aan de Laan van Meerdervoort kun je terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen. Om de beschadigde huid te herstellen, wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. Het team bestaat enkel uit kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten, welke lid zijn van de NVH. Je kunt dan ook deskundig en eerlijk advies verwachten bij een persoonlijke behandeling. Naast huidverbetering ben je hier aan het juiste adres voor permanente make-up. Het team zal er alles aan doen zodat jij de salon stralend zult verlaten.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt