Mr. Sister kappers

4,9
80 reviews
Bierstraat 8, Rotterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
80 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gewoon een perfecte kapper. Je betaalt wel meer dan bij andere kappers, maar je krijgt er wel wat voor! En nog een leuke, deskundige kapper erbij! Eindelijk heb ik een goede kapper gevonden.
Eindelijk een kapper gevonden die weet wat knippen is. Danny is een aardige gozer, aandacht voor zijn klant en doet zijn werk geweldig. Bij thuiskomst was mijn man gelijk enthousiast over mijn coupe en dit was een tijdje terug
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Danny
Eigenaar/ Top stylist
5.0
47 reviews

Over

Trotse eigenaar van MR.SISTER Kappers, colour specialist en heeft uitstekende barber skills. Werkt heel technisch en precies. Vertaalt graag jouw wensen met als resultaat een mooie kleur en/of een goed vallende coupe. Heeft Brabantse roots en een achtergrond als zanger en zangleraar. Is voor de liefde naar Rotterdam verhuisd en voelt zich erg thuis.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Danny

Professioneel6
Vakkundig6

Over

Mr. Sister kappers
Bierstraat 8
Rotterdam

In de Bierstraat in het centrum van Rotterdam vind je Mr. Sister Kappers. Een dames- en heren- kapsalon waar je goed zit voor een knip- en kleurbehandeling of het föhnen van je haar. Je kunt de behandelingen natuurlijk ook combineren voor een complete look.

Eigenaar Danny heeft meer dan 15 jaar ervaring in het kappersvak, dus je bent in uitstekende handen! In de moderne kapsalon staan duurzaamheid en fashion centraal. Ze hebben hier ook voor detail en weten precies wat bij jouw gezicht past.

In de kapsalon wordt gewerkt met de producten van Kevin Murphy. De producten zijn dierproefvrij en eco-friendly; zonder ammoniak, parabenen en sulfaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Kevin Murphy
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt