Nagelsalon Woerden Reviews

Hoge Rijndijk 3, Woerden

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
93 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super fijne salon, daarnaast is het altijd gezellig om mijn nagels te kunnen doen bij Brit! Ze is super lief, spontaan, houd van een babbeltje & werkt ook super hygiënisch wat ik overigens het belangrijkste vind! Ik kom zeker terug bij Nagelsalon Woerden .
Bedankt voor mijn mooie gelnagels! Tot snel.
Voor het eerst mijn wenkbrauwen laten harsen en verven door Brit. Ben er super blij mee. Ze is zeer professioneel, vakkundig en ze heel enthousiast. Echt een toppertje. Mijn volgende afspraak staat alweer gepland. :)
Wanneer je lekker jezelf uitgebreid wilt laten verwennen dan kan je het beste naar Nagelsalon Woerden gaan! Je wordt daar zeer warm ontvangen door Brit. Bij binnenkomst merkte ik al gelijk op dat het er heel netjes en mooi aangekleed uit zag. Ook neemt zij de hygiëne regels goed in acht. Bij zowel het harsen van mijn bovenlip als het harsen en verven van mijn wenkbrauwen nam zij met veel precisie de tijd om tot een heel mooi eindresultaat te komen. Echt een aanrader om vaker naartoe te gaan!
Ik heb bij Nagelsalon Woerden mijn wenkbrauwen laten harsen en mijn make-up laten doen. Brit doet het heel nauwkeurig en neemt de tijd. Erg blij met het resultaat en de vriendelijkheid maakte dit een hele leuke maar ook een fijne belevin. Aanrader dus !
1
1617
18
19