Naida Akaeva Beauty Boutique

4,8
24 reviews
Cereslaan 6, Bussum, 1402LK
Vandaag open: 11:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,8
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top! Naida is duidelijk, oprecht en geeft goed advies. Ik heb mijn wenkbrauwen laten verven met henna en mijn haren laten knippen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Bij thuiskomst kreeg ik direct complimenten van mijn man. Ik raad Naida zeker aan bij mijn vrienden.
Al een tijdje hebben mijn vriendinnen aangeraden om Henna Brows te gaan doen. Ik vond het best wel spannend aangezien ik dit nog nooit gedaan had. Na even Googlen kwam ik bij Naida terecht en gelukkig maar! Ze stelde mij meteen gerust. Mijn wenkbrauwen ogen mooi vol en natuurlijk. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug!
Naida luistert echt naar je wens en neemt de tijd voor je.
Hele fijne ervaring! Naida luistert naar je en geeft heel goed advies
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Naida
Browmaster, Make-up artist, All-round hairstylist
4.8
12 reviews

Over

Welkom bij NA Beauty Boutique, gespecialiseerde beautysalon in Henna Brows en browstyling! Uiterlijke verzorging is in mijn ogen geen methode om jezelf te verbergen, maar juist te openbaren. Waarom worden mensen anders zo zelfverzekerd als ze zich mooier voelen? Vandaar is het sinds vele jaren mijn doel om vrouwen het uiterlijk te bieden dat hun persoonlijkheid accentueert. Het vertrouwen dat ik heb in mijn klanten en het vertrouwen dat zij hebben in mij geeft me ongelooflijk veel positieve energie. Hoe geweldig is het wel niet om die stralende gezichten te zien als ze in de spiegel kijken en naar buiten lopen! Ik ben pas blij en tevreden wanneer de klant blij wordt. Daarom mijn doel is, het beste resultaat nee te zetten! Omdat ik salon aan huis heb, ben ik enorm flexibel... Voor last minute mag je altijd contact met mij opnemen! Wil je mijn werk zien? Kijk hier voor wat voorbeelden... Op mijn website ( www.beautybynaida.com) en Instagram (naidakaeva) kun je nog veel meer informatie vinden over de behandelingen en de voorbeelden hiervan! Graag tot ziens! Ik werk met merken zoals Browxenna, Lycon, Anastasia Beverly Hills, Tigi en Olaplex.

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Naida Akaeva Beauty Boutique
Cereslaan 6
1402LK Bussum

Schoonheidssalon Naida Akaeva Beauty Boutique vind je aan de Cereslaan in Bussum. Je bent hier aan het juiste adres om van jouw ogen echte blikvangers te maken met verzorgde en gedefinieerde, volle wenkbrauwen.

Eigenaresse Naida heeft meer dan 10 jaar ervaring en is een gespecialiseerde Brow Master. Het is haar doel om jou blij te maken en je te laten stralen. Bij Naida staat persoonlijke aandacht en eerlijk advies hoog in het vaandel. Ze is dus pas tevreden wanneer jij dat bent, waardoor je kunt rekenen op kwaliteit. In de salon staan vakmanschap, zekerheid en vertrouwen centraal. Naast de wenkbrauwbehandelingen ben je ook welkom voor, waxen en make-up behandelingen.

Goed om te weten: Deze salon is ook op zondag geopend en je kunt na zes uur ‘s avonds gratis parkeren voor de deur of gratis parkeren op 200 meter afstand.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
09:3020:00
WoWoensdag
18:0021:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt