Nailhouse Rock Reviews

Amaliastraat 27, 2983EA Ridderkerk

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
125 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vandaag weer bij Jessica geweest en weer met een fantastische nieuwe set nagels naar huis gegaan!! Bij Nailhouse Rock ben je verzekerd van kwaliteit, kwantiteit en de laatste trends!! Zeker een aanrader.
Jessica van nailhouse rock doet al 3 jaar mijn nagels vanaf dat ze de opleiding gestart is tot nu doet ze dat naar volle tevredenheid!! Het is altijd gezellig bij haar in de salon en er is echt heel veel mogelijk qua kleur en design... mijn nagels zijn erg mooi van vorm passend bij mijn handen en wat ik heel belangrijk vind absoluut niet dik gezet! Al met al een top nagelstyliste
Bij Jessica weet je dat je met super mooie nagels van een hoge kwaliteit de deur uit gaat. Ze weet wat ze doet, geeft prima advies is up-to-date wat de trends betreft en het is ook nog eens gezellig!
Super leuke nagels en altijd veel gezelligheid in de salon. Niks is te gek en Jessica denkt altijd met je mee hoe gekker hoe beter volgens haar. Ik ga altijd zeer tevreden naar huis. Top Salon!
Professioneel en erg klantvriendelijk. Denkt graag met klant mee in eventuele wensen en draagt leuke ideeën aan voor nailart. Heeft een uitgebreid assortiment met mogelijkheden. Ook de service is top mocht er achteraf toch onverwacht een beschadiging zijn binnen het garantie termijn. Ik raad Nailhouse Rock iedereen aan!
1
222324
25