Reviews

4,5
55 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
12 dagen geleden
Echt een aanrader! Kom hier al een aantal jaren. Zuly-Ann is een lieve dame die met veel geduld en plezier te werk gaat. Super tevreden en blij met het resultaat.
Madelon Vriesendorp
20 dagen geleden
Top!
Marianne Sinnema
25 dagen geleden
Zuly-Ann is een zeer profesionele nagelstyliste en vind haar werk echt leuk. Dit straalt ze ook uit
Esther Limonard
één maand geleden
Zuly-Ann is een super lieve en gezellige vrouw die echt de tijd voor je neemt. Wanneer ik bij haar in de stoel zit voel ik me enorm op mijn gemak. Wanneer je een probleem met je nagels hebt lost ze het direct op en geeft goede adviezen hoe je je nagels goed kan onderhouden. Ik zou voor geen goud een andere nagel stylist willen hebben??
Helma Diepeveen
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Nailstudio Zuly-Ann
Van Blanckenburgstraat 9
3314WK Dordrecht

Vind jij het belangrijk om mooie verzorgde handen en nagels te hebben? Bij Nailstudio Zuly-Ann weten ze hoe belangrijk mooie verzorgde handen zijn. Je handen zijn immers je visitekaartje. Daarom kun je hier terecht voor de meeste creatieve en prachtige gelnagels. Voor optimale verzorging kun je kiezen voor een manicure. Naast alles voor de nagels kun je hier onder andere ook terecht voor kappersbehandelingen, wenkbrauwextensions en pedicure. Zowel dames, heren als kinderen zijn hier van harte welkom!

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
15:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
15:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt