Narquise Praktijk voor PMU Reviews

Leliestraat 36, 3114NK Schiedam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
229 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Afgelopen dinsdag hairstrokes wenkbrauwen laten zetten bij Narquise. Bij binnenkomst al zeer prettig. Ze zag direct welke kleur bij mij past en dit kwam exact overeen met de kleur van mijn wenkbrauwpotlood die ik altijd gebruikte. Proffesioneel dus al direct. Ze straalt rust uit en neemt 100 % de tijd voor je en 100% aandacht en luisterend oor. Voorbeeld tekenen en aan de hand daarvan maakt zij voor en tijdens steeds foto's zodat zij kan zien dat alles recht zit etc. Geen pijn daar zij steeds een verdovende zalf opsmeert waardoor ik merkte dat ik er ontspannen bij lag. Ik direct tevreden, het was echt zoals ik mijn wenkbrauwen voorgesteld had, superrrr...!!! Ik krijg ook echt van iedereen complimenten zelfs nu de korstjes er nog op zitten :) Al met al, bij binnenkomst, voor bespreken, behandelen, na gesprek, in 1 woord geweldig. Ga ook zeker mijn eyeliner bij haar laten opfrissen. Maak mij geen zorgen bij haar, ik vertrouw haar volledig, ze weet precies wat ze doet en moet doen......vakwerk en een klant tevreden en blij maken... Een zeer tevreden klant ben ik....dank je wel Narquise....xxxx
Vriendelijk ontvangst, goede uitleg over wat de behandeling inhield. Bij vragen legde ze alles uit. Ik zou haar bij iedereen aanraden, lieve vrouw en weet hoe het vak inelkaar zit. Salon ook hygiënisch en zag er keurig uit.
Zeer mooie en nette salon, maar nog belangrijker een vrouw die haar vak zeer goed uitoefend. Raad iedereen het aan om langs te gaan voor wat voor behandeling dan ook!!
Ik ben helemaal tevreden over de behandeling en de service.
In één woord geweldig..!! De Salon straalt een heerlijke rust uit evenals de eigenaresse. Zeer kundig,hartelijk en professioneel. De eigenaresse neemt alle tijd voor je en begrijpt je wensen. Ook geeft zij goede adviezen. De beste Salon waar ik ooit geweest ben. De drie 10en zijn dik verdiend..!!
1
4344
45
46