New Day Thai Massage

't Gengske 4, Oss

New Day Thai Massage heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Praktijk voor IOKAI Meridiaan Shiatsu - Rosmalen

22 reviews
Karel Ensinckstraat 40 E, 5246GM Rosmalen

RakThai Massage

788 reviews
Van Veldekekade 9, 5216KS Den Bosch

Schoonheidssalon Être Belle

71 reviews
Eikakkerhoeven 73, 5242KL Rosmalen

Alle behandelingen

Reviews

1,9
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De salon is al maanden gesloten. Uur gereden voor een leeg pand. Niet boeken via treatwell! Eigenaar gesproken en zij hebben al meerdere malen bij treatwell aangegeven dat ze niet meer bestaan.
Mijn massage heeft niet plaatsgevonden. Ik kreeg ook mijn geld niet terug. Ik kan niet met salon contact opnemen.
Helaas mocht ik niet op de spraak komen omdat ik op mijn benen Psoriasis heb. Dit is een autoimmunziekte , waarschijnlijk veroorzaakt door een inenting in mijn kindertijd. Maar de medewerkers waren al snel klaar met hun oordeel dat dit besmettelijk is. Nooit meer.
Het was heel fijn dat de masseuses goed aanvoelde en doorvroegen wat we nodig hadden. Duidelijk dat ze weten wat ze doen. Fijne massage en goede sfeer. We komen zeker nog eens terug als we in de buurt zijn!
Toon meer reviews...

Over

New Day Thai Massage
't Gengske 4
Oss

Is het tijd voor wat ontspanning en de knopen in je lijf te verhelpen? Bij New Day Thai Massage in Oss weten ze precies hoe ze jouw lijf weer kunnen losmaken. Moeiteloos vinden de de knelpunten en pijnlijke plekken. Of je nou kiest voor de traditionele Thaise massage of voor een klassieke ontspanningsmassage, je komt hier helemaal tot rust.

Je wordt hartelijk verwelkomd in de salon, en kom je in de ochtend? Dan staat er zelfs een ontbijtje voor je klaar. Alles om jou op je gemak te stellen en te zorgen dat jij fris, ontspannen en met een tevreden gevoel de salon weer verlaat!

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
Gesloten