Reviews

3,5
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het is er altijd gezellig.als je op afspraak komt wordt je ook direct geholpen.
Yvonne
17 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Superblij met mijn nagels. Het is een fijne, ruim opgezette salon en de Vietnamese dames zijn erg vriendelijk. Belangrijkste voor mij is dat ze supersnel werken. Mijn nagels waren prachtig, helemaal naar mijn zin en zien er heel natuurlijk uit. Super resultaat voor een kleine prijs. Tip: als je wat vroeger op de dag terecht kan, is het nog niet zo druk.
Angel
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Waarde voor je geld
JS
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Gezellig en goed!
Anoniem
2 maanden geleden
Het was erg druk en rommelig in de salon. De twee werkneemsters hielpen meerdere mensen tegelijk en waren tussendoor ook nog frituur snacks aan het lunchen, waardoor de hele salon daar naar rook. Een kwartier na de gemaakte afspraak werd ik geholpen. Dat wilde zeggen ik werd 20 minuten met mijn voeten in een koud voetenbadje gezet. De handdoek die daar bij lag, was overduidelijk niet verschoond. Na 20 minuten werd ik 'behandeld'. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n korte en rommelige pedicure behandeling gehad. Er was niets medisch aan en mijn voetzolen zijn nu zelfs nog schraler dan voorheen. De manicure behandeling werd ook tussendoor gedaan, waardoor je je alles behalve op je gemak voelt. Een hand werd zelfs niet gevijld. Toen ik er na vroeg toen de handcreme er al op zat, werd het alsnog gedaan. Voor mij waren de behandelingen zeker niet voor herhaling vatbaar. Ik heb Treatwell hierover geïnformeerd aangezien zij op de site hebben staan dat zij persoonlijk alle salons hebben bezocht en hebben gecontroleerd op service, hygiene en materialen etc. Ik ga er dan ook vanuit dat ik mijn 40 euro voor de behandeling terug krijg.
YF
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

NGOC Nagelstudio
Andesdreef 73
Utrecht

In deze kleurrijke rode salon voorziet het team je van mooie nieuwe nagels. Bespreek je wensen en krijg die verzorgde handen die je altijd al hebt gewild. Tevens bieden ze ook een ontspannende manicure en pedicure aan. Geen excuses meer voor afgekloven nagels, laat je handen en voeten weer stralen.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt