Reviews

3,3
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Waarde voor je geld
JS
3 dagen geleden
Gezellig en goed!
Anoniem
één maand geleden
Het was erg druk en rommelig in de salon. De twee werkneemsters hielpen meerdere mensen tegelijk en waren tussendoor ook nog frituur snacks aan het lunchen, waardoor de hele salon daar naar rook. Een kwartier na de gemaakte afspraak werd ik geholpen. Dat wilde zeggen ik werd 20 minuten met mijn voeten in een koud voetenbadje gezet. De handdoek die daar bij lag, was overduidelijk niet verschoond. Na 20 minuten werd ik 'behandeld'. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n korte en rommelige pedicure behandeling gehad. Er was niets medisch aan en mijn voetzolen zijn nu zelfs nog schraler dan voorheen. De manicure behandeling werd ook tussendoor gedaan, waardoor je je alles behalve op je gemak voelt. Een hand werd zelfs niet gevijld. Toen ik er na vroeg toen de handcreme er al op zat, werd het alsnog gedaan. Voor mij waren de behandelingen zeker niet voor herhaling vatbaar. Ik heb Treatwell hierover geïnformeerd aangezien zij op de site hebben staan dat zij persoonlijk alle salons hebben bezocht en hebben gecontroleerd op service, hygiene en materialen etc. Ik ga er dan ook vanuit dat ik mijn 40 euro voor de behandeling terug krijg.
YF
één maand geleden
Katherine
één maand geleden
I had Wonderful service at Ngocnagelstudio. Comfortable pedicure with massage chair and nice care for my feet. I definitely come back every month and I will recommend to everyone. Prefect sevice
Victor
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

NGOC Nagelstudio
Andesdreef 73
Utrecht

In deze kleurrijke rode salon voorziet het team je van mooie nieuwe nagels. Bespreek je wensen en krijg die verzorgde handen die je altijd al hebt gewild. Tevens bieden ze ook een ontspannende manicure en pedicure aan. Geen excuses meer voor afgekloven nagels, laat je handen en voeten weer stralen.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt