Reviews

4,9
29 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Lara Compagner
één maand geleden
Een heerlijke behandeling gehad. Karen stelde me op m'n gemak, nam de tijd en gaf mij goed advies. Absoluut een aanrader. En ik kom zeker terug.
5 maanden geleden
Goed, verzorgd en gastvrij.
Jes Ver
5 maanden geleden
Wat een ontzettende fijne behandeling! Het was mijn eerste keer bij Niche beauty, ik had een micro derma behandeling gekocht, van 30 min. Karin nam de tijd om al mijn vragen uitgebreid te behandelen met een prettig praktisch advies, waardoor we iets uitliepen met de tijd. Dit was voor haar geen enkel probleem. Je kan merken dat deze vrouw goed gespecialiseerd is in de huidzorg en je overal bij wil helpen.
Vera Verwimp
6 maanden geleden
Was heerlijk!
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Niche Beauty
Pablo Picassostraat 114
3544NX Utrecht

Karen richt zich in haar salon op huidverbetering en wellness en biedt gezichsbehandelingen, ontspanningsmassages en harsen. In deze salon krijg je een gezichtsbehandeling die afgestemd is op de conditie van je huid zoals die is op het moment van de behandeling. Het zijn absoluut geen standaard behandelingen en de producten die gebruikt worden kunnen per behandeling anders zijn. Er wordt gebruik gemaakt van producten van Dermalogica. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Maandag
19:0022:00
Dinsdag
19:0022:00
Woensdag
19:0022:00
Donderdag
19:0022:00
Vrijdag
08:3019:00
Zaterdag
08:3017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt