Reviews

4,7
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vriendelijke ontvangst. Deskundig en informatief. Goede intake met duidelijke uitleg over soort massage (ook tijdens behandeling). Fijne en ontspannende massage ontvangen.
Anoniem
één maand geleden
Based on the positive reviews I decided to book a session. At first I was surprised it was at a home rather than a studio but it was comfortable and Odette was very friendly! It was my first chair massage and it was wonderful! Can only recommend it!
Anoniem
4 maanden geleden
Vooraf een korte intake, Odette weet wat ze doet en vertelt dat ook tijdens de massage. Ze neemt alle tijd (masseerde 10 min. langer!) en geeft daarna nog de nodige tips, Zeker de moeite waard!
Jonathan
8 maanden geleden
Anoniem
9 maanden geleden
Really nice massage - the masseuse was very knowledgeable and concentrated on my tension points.
Emily
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Odette Schweitz Integratieve Stoelmassages
Baarsjesweg 176 - 2 Hoog
1057HP Amsterdam

Aan de Baarsjesweg in Amsterdam is Odette Schweitz Integratieve Stoelmassages gevestigd. Een stoelmassage creëert in korte tijd een intens rustmoment en zorgt ervoor dat je je de hele dag door ontspannen voelt. Stoelmassages zijn laagdrempelig omdat ze over de kleding heen worden gegeven en daarbij zijn ze integratief – dat wil zeggen dat gebruik wordt gemaakt van uiteenlopende technieken. Ook is de Oakworks massagestoel makkelijk te vervoeren, waardoor deze op locatie gebruikt kan worden. Odette werkt met handen, hart en ziel en maakt tevens mensen meer bewust van hun lichaam.

Maandag
13:3021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
15:0021:00
Zaterdag
11:0021:00
Zondag
18:0021:00

Massagesalons in de buurt