Waxsalon Puur

4,8
784 reviews
Vondellaan 43, Beverwijk
Open Vandaag: 09:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
784 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
It was a great experience and Yvonne is highly professional and very well knowledgeable in what she does. I will recommend Puur Salon enytime for people that ask me. I booked my next appointment already.
Yvonne kom ik al een goede lange tijd! Altijd een hele leuke vrouw waardoor het waxen eigenlijk gewoon gezellig word!
Ik denk dat ik het niet beter had kunnen treffen en ik raad deze waxsalon aan (met name Yvonne) aan iedereen die nauwkeurig en netjes én zonder trauma!! onthaard wil worden. Met vriendelijkheid en professionaliteit word je ontvangen en op je gemak gesteld. Met aandacht en deskundigheid word je onder handen genomen, keer op keer - en het resultaat is altijd perfect. Als klant, wil echt deze mix van professionaliteit en persoonlijke benadering blijven ervaren, dus je gaat, net als ik, terugkeren!
Stond ik daar voor de gesloten deur. Geen af bericht niks. Ik moest er nog een stuk voor rijden. Er stond een tekst op de deur dat de salon tijdelijk gesloten is. Dan blijft het nog wel zo netjes om je afspraken af te bellen. Als ik zelf te laat annuleer of niet kom opdagen, krijg ik wel een rekening. Ik vond het niet netjes.
Toon reactie salon...
Had op 02-08-2023 een afspraak staan om 10:00 uur. Helaas was er niemand in de salon aanwezig en kreeg ik telefonisch ook geen gehoor. Heb tien minuten voor de dichte deur gestaan en daarna nog 10 minuten in de auto gewacht. Helaas tevergeefs. Heb verzocht contact met mij op te nemen, echter tot op heden nog niks vernomen. Had vooraf betaald (€85). Heel vreemd dit.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Yvonne
Waxspecialist
4.9
454 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Yvonne

Vakkundig56
Professioneel49
Deskundig26
Vriendelijk24

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Waxsalon Puur
Vondellaan 43
Beverwijk

In Beverwijk vind je Waxsalon Puur. Een fijne, sfeervolle en luxe salon voor het ontharen van zones over het hele lichaam. Eigenares Yvonne is hierin gespecialiseerd en weet dus precies waar ze mee bezig is. Ze heeft hygiëne hoog in het vaandel staan en gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke producten.

Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht voor waxbehandelingen. Denk aan standaard zones zoals oksels, onderbenen, bikinilijn of Brazilian wax. Maar ook voor mannen zijn er genoeg opties zoals schouders, rug, nek of zelfs een Boyzilian!

Yvonne heeft diverse opleidingen gevolgd en is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Voor een fijne en vertrouwde behandeling ga je naar Waxsalon Puur.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Waxsalon Puur

Waxsalon Puur is geopend van dinsdag tot vrijdag van 09:00 tot 20:00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Waxsalon Puur zijn: Vrouwen harsen - Brazilian, Mannen harsen en Vrouwen harsen - gezicht
De populairste behandeling, Vrouwen harsen - Brazilian, heeft een gemiddelde prijs van € 38,17.
Bij Waxsalon Puur kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
lgbtqiaplus

Ontharingssalons in de buurt