Pearly Nails

Tesselschadestraat 1 F, 1054ET Amsterdam
4,9
65 reviews
Tesselschadestraat 1 F, 1054ET Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
65 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben wederom heel tevreden.
Miriam
18 dagen geleden
Ik moest gelnagels laten verwijderen en vond dat een beetje spannend. Suzanne was zeer professioneel en stelde me enorm op mijn gemak. Ze werkt secuur en netjes, niets wordt overhaast gedaan of afgeraffeld. Ik heb direct een nieuwe afspraak geboekt!
Miriam
2 maanden geleden
Suzanne was amazing! She is not only a very nice person, friendly and talkative, but also a great professional! My nails were looking horrible and all damaged after a "not so good" gellac treatment, and she fixed it just great! Neat and very nice work, to the perfection! I am very happy and for sure returning!! You got +1 permanent client, kuddos!!
Anna
5 maanden geleden
Super goede behandeling gehad!
Anoniem
5 maanden geleden
Suzanne nam uitgebreid de tijd voor de behandeling en werkte heel precies. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat!
Laura
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Pearly Nails
Tesselschadestraat 1 F
1054ET Amsterdam

Op de Tesselschadestraat in Amsterdam boven Cosmo Hairstyling is Pearly Nails gevestigd. Eigenaresse Suzanne is na het afronden van de opleiding Schoonheidsspecialiste en Nagelstyling deze salon gestart. Ze is al die tijd al een trouwe fan van de O.P.I producten en werkt in haar salon dan ook uitsluitend met producten van dit bekende merk. Op het moment is de manicure met GelColor van O.P.I een groot succes maar zet ze ook nog steeds vaak gel- en acrylnagels bij haar klanten. Handig om te weten: ze is op donderdag ook open tijdens koopavond.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017Top Rated 2016

Nagelstudio's in de buurt