Pien by Rudolph

Nieuwezijds Voorburgwal 316, 1012RV Amsterdam
5,0
4 reviews
Nieuwezijds Voorburgwal 316, 1012RV Amsterdam

Reviews

5,0
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Rem
12 dagen geleden
Nadat ik 3 jaar geleden voor het eerst langs kwam bij Rudolph, ben ik altijd terug gekomen. Nu is er, naast Rudolph, ook Pien die knipt in dezelfde salon. Zij levert dezelfde kwaliteit, expertise en aandacht als Rudolph!
Laura
13 dagen geleden
Tom
19 dagen geleden
Pien knipt mij al een tijdje en ik ga daar weer zeer tevreden de deur uit. Haar adviezen zijn altijd goed doordacht en passen goed bij wie ik ben (vind ik zelf) Dit is meestal ook wel de feedback die ik van anderen krijg. De hoofdhuidmassage kan ik ten zeerste aanraden! Een weldaad voor je hoofd en een extra beleving bij je knipbeurt.
Rick Jongkind
24 dagen geleden

Over

Pien by Rudolph
Nieuwezijds Voorburgwal 316
1012RV Amsterdam

Midden in het centrum van Amsterdam, op de Nieuwezijds Voorburgwal, zit Pien by Rudolph. Je komt terecht in een salon met een rustige en ontspannen sfeer waar de klant centraal staat. Samen met Pien zoek je een kapsel dat perfect bij je past. Vandaar dat je voor elke kleur- of knipbeurt eerst een uitgebreid advies krijgt, zodat je geen spijt zult krijgen van je keuze. Ook als je toe bent aan ontspanning kun je hier terecht voor verschillende hoofdhuidmassages. Je zult de salon pas verlaten als je helemaal tevreden bent over je nieuwe coupe.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt