Plus Jolie

Stadhouderspoort 43, Nieuw Vennep, 2152RV

Sorry, Plus Jolie is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Viviane Beauty

367 reviews
Venneperhof 43, Nieuw-Vennep

San-D Beauty Studio

111 reviews
Bennebroekerdijk 66, Zwaanshoek

LiliBeauty

228 reviews
Egholm 64, Hoofddorp

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Medisch en tanden

Reviews

4,4
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gezellige gastvrouw, fijne sfeer en goed verzorgde nagels!
Ik heb mijn halve lichaam bij Linda laten behandelen met goede resultaten. Ze heeft al een aantal keer een nieuw apparaat aangeschaft dus blijft up To date. Hier kan je zonder gene heen om te ontharen.
Top, top, top! De gastvrijheid is super, Linda is een lieve vrouw en stelt je ook op gemak voor de behandelingen. Het laseren is snel en pijnloos, wat wil je nog meer? Zeker de moeite waard om langs te komen bij plus jolie!!!
Heel leuk ontvangst .mijn pigment vlekken in gezicht na een aantal behandelingen sterk vermindert vrijwel pijnloos . Ik ga dit zeker bijhouden zeker gezien de prijs die ik heb betaald . Echt een aanrader
Alles is schoon en netjes. Praktijk aan huis en je voelt je gelijk op je gemak. Altijd tijd voor een praatje. En ook de prijs is gewoon top. Geen oude apperatuur, dus goede reslutaten.

Over

Plus Jolie
Stadhouderspoort 43
2152RV Nieuw Vennep

Plus Jolie aan de Stadhouderspoort bestaat sinds april 2009 en in de loop der jaren heeft Linda veel praktijkervaring opgedaan. Ze is opgeleid als schoonheidsspecialist en in haar salon kun je in een vertrouwde omgeving terecht voor behandelingen als: het verwijderen van ongewenste haargroei, tatoeages en pigment- en ouderdomsvlekken of de behandeling van couperose of kalknagels. Ze werken hier met het SHR-systeem. Kenmerkend hiervan is dat SHR meerdere lichtflitsen in een flits afgeeft, waardoor een beter resultaat wordt behaald!

MaMaandag
13:0021:00
DiDinsdag
11:0017:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten