Postural Patterns

4,9
122 reviews
Overtoom 570, Amsterdam
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
122 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fantastic massage!
Het was echt een ontzettend fijne ervaring, niet alleen heeft Albert de juiste anatomische kennis hij heeft ook echt healende handen! Hij geeft je een fijn gevoel waardoor je heel ontspannen de massage start en gedurende de massage nog meer rust, kalmpte en ontspanning ervaart. Over een paar weken ga ik met verlof en dan ga ik zeker weer!
Wat een fantastische massage therapy heb ik gehad. Als fanatieke sporter is het essentieel dat mijn lichaam goed wordt onderhouden en Albert helpt mij hierbij. Thank you for making me all aligned again every time!
Great!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Albert
Therapist
5.0
87 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Albert

Vakkundig11
Ervaren9
Getalenteerd7
Zorgzaam6

Over

Postural Patterns
Overtoom 570
Amsterdam

Stress en werkdruk; het kan je soms parten spelen. Bij Postural Patterns op de Overtoom kom je weer in je flow, dankzij Albert. Hij is een massagetherapeut en kinesiologist met passie voor het aanpakken van klachten; direct bij de bron. Albert heeft een achtergrond in structurele carrosserie, posturale heropvoeding, massagetherapie, bekkenbodemtraining, fasciale fitness en functionele beweging.

Door middel van onder andere de deep tissue-techniek en een mix van massagetechnieken streeft hij ernaar om een positieve verandering in jouw leven te brengen. Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat merk je ook wanneer je klachten hebt. Albert heeft veel kennis van de anatomie van het lichaam en werkt met veel aandacht aan het verhelpen van bijvoorbeeld je kaakpijn en houdingsklachten.

Ook wanneer je niet lekker in je vel zit, kan een massage veel wonderen doen voor je lichaam en humeur. Geef je lichaam een reset bij Postural Patterns!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:3022:00
ZaZaterdag
09:3022:00
ZoZondag
09:3022:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt