Zeeburgerpad 74, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne sessie en heel gericht gewerkt, ik had last van mijn schouder maar Jasmin kijkt niet alleen naar de schouder maar naar het hele lichaam. Druk perfect en goed rekening gehouden met COVID19 regels en schoon
Toon reactie salon...
Mijn ervaring bij Jasmin is super positief. Ik vind haar ontzettend professioneel, en voel me daarnaast erg welkom, op mijn gemak, en ontspannen. Jasmin denkt mee vanuit haar professionele kennis met wat het beste - specifiek voor mij - zal werken, niet alleen het fysieke aspect, maar ook de redenen er achter. Dit stukje persoonlijke aandacht waardeer ik enorm. Ik denk dat de sessies met Jasmin voor mij op zowel fysiek als emotioneel gebied super goed zijn geweest. Dankjewel Jasmin!
Toon reactie salon...
De rust en ontspanning waarmee Jasmin Gheiman werkt springt altijd over op mij. Ik ga na de massages met een verwend en ontspannen gevoel naar huis. Haar aanraking is zacht en ze stemt af op waar ook juist stevigheid nodig is om de knopen die vastzitten weer los te maken. Echte aanrader!
Toon reactie salon...
Wat voor mij een massage van Jasmin bijzonder maakt is haar aanwezigheid en aandacht. Het afstemmen op het moment en wat aandacht behoeft. Op een manier wat veel vertrouwen oproept met als resultaat ontspanning in lijf leden. en geest. Ik gun het iedereen!
Toon reactie salon...
Jasmin is een heel professioneel en fijn persoon. Ik heb heerlijk genoten van haar massage en het sfeer in de kamer. Ik was helemaal ontspannen weer na afloop. Ik kom graag nog een keer terug!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jasmin
Massagetherapeute

Over

Ik ben Jasmin Gheiman, geboren in 1986 in Amstelveen. In 2017 heb ik de vierjarige studie voor massagetherapie afgerond aan de Akademie voor massage en beweging. Daarnaast volg ik sinds 2009 een zelfontwikkelingstraject bij Jelle Bode in Normandië. Hierbij komen meditatie, body work, groepswerk en lichaamsgerichte-psychotherapie aan bod. Sinds baby af aan, werd ik door mijn moeder gemasseerd, die eveneens massagetherapeute is. Ik kreeg hierdoor veel liefde mee voor het masseren. ​ ​Door de groepen in Normandië kwam ik er achter dat ik het masseren zelf ook heel fijn vond om te geven en zo startte ik mijn opleiding. Ik vind het inspirerend om cliënten te begeleiden in een langer traject. Samen te kijken naar hun ontwikkeling en ze te steunen om beter naar hun eigen lichaam te luisteren. Mijn behandelingen worden gekenmerkt door mijn speelse en tegelijkertijd toegankelijke en nuchtere benadering. Door mijn nieuwsgierigheid en een open mind komen we vaak op een verrassend pad terecht.

Behandelingen

Massage
Gezicht

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Natuurlijke ingrediënten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid

Over

Praktijk Jasmin Gheiman
Zeeburgerpad 74
Amsterdam

Zit je helemaal vast of kan je lichaam wel wat ontspanning gebruiken? Kom dan langs bij Praktijk Jasmin Gheiman aan het Zeeburgerpad in Amsterdam voor een heerlijke massage. Eigenaresse Jasmin is gespecialiseerd in hot stone, zwangerschaps- en deep tissue massages en holistische massages. Ervaar het zelf en verlaat de salon heerlijk ontspannen!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Amsterdam, Veelaan (Lijn 22, 65 en N89) op loopafstand.

Het Team:
Eigenaresse Jasmin heeft in 2017 een 4 jarige massagetherapie opleiding afgerond. Ze vindt het inspirerend om cliënten te begeleiden tot nieuwe inzichten. Haar behandelingen worden gekenmerkt door haar speelse en tegelijkertijd toegankelijke en nuchtere benadering.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De salon heeft een hele ontspannen sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Massages met een holistische visie.
  • De extra’s: De salon waar Jasmin werkt is ook een yoga studio.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt