Reviews

4,6
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gewoon een goede behandeling met de juiste aandacht voor de voeten en een leuk persoonlijk contact.
Anoniem
3 maanden geleden
saffira
3 maanden geleden
Na wat omzwervingen ben ik bij Precious Skin Institute terecht gekomen en nooit meer weg gegaan. Geen salon in Amsterdam kan wat mij betreft deze kwaliteit evenaren. Het is er altijd fris en schoon en Fadoua straalt een natuurlijke kalmte uit waardoor het er voelt als een spa. Ze werkt zeer secuur en netjes en weet veel te vertellen over huidverbetering en de producten die ze gebruikt.
Marly
3 maanden geleden
Ik kan Precious Skin Institute iedereen aanraden, vooral aan diegenen met een moeilijke huid. Bij PSI heb ik voor het eerst meegemaakt dat een behandeling mijn huid aanzienlijk verbetert, ook op de lange termijn. De behandelingen zijn niet alleen ontspannend, maar hebben ook echt effect. Als tevreden klant wil ik je laten weten hoe goed ik me voel tijdens de behandelingen. Je hebt bij mij de indruk gewekt een vakvrouw te zijn! Je doet wat je doet met veel enthousiasme, terwijl de klant zich goed kan ontspannen onder het genot van rustgevende muziek. Ik waardeer jou om jouw professionaliteit en je kunst om bezoekers op hun gemak te stellen. De heerlijke gezichtsbhandelingen zorgen ervoor dat ik de salon als herboren verlaat en me al meteen begin te verheugen op de volgende keer. De volgende afspraak is gemaakt, dus zeg ik nogmaals dankjewel en tot gauw.
Mi
3 maanden geleden
Fijne behandeling, goede uitleg van wat er ging gebeuren. De dame die mij hielp nam echt de tijd en ik voelde me thuis. Ik kom zeker terug.
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Precious Skin Institute
Legmeerplein 2
1058NL Amsterdam

Heb jij behoefte aan huidverzorging die je huid er mooi egaal en stralend uit laat zien? Bij de women-only Precious Skin Institute weten ze alles over het verbeteren van je huid. Ze zijn hier gespecialiseerd in huidverbetering, -verzorging, anti-aging, definitief ontharen, pigmentvlekken, couperose en microdermabrasie. Door middel van innovatieve behandeltechnieken, hoogwaardige huidproducten en persoonlijke service gaan ze hier alleen voor het beste resultaat!

Let op: in het instituut worden enkel vrouwen behandeld.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
09:0018:00

Huidklinieken in de buurt