Pure Hair and Make-up

4,2
33 reviews
Veilinghavenkade 1, Utrecht, 3521AT
Open Dinsdag: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,2
33 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor een fotoshoot heb ik mijn make-up laten doen. Normaal draag ik alleen mascara. Dus ik was op zoek naar een natural look. En dat is super goed gelukt. Dus ik kon vol zelfvertrouwen op de foto.
It was great, I am happy with the end results!✨
Vriendelijke personeel. Ik ben vanuit andere kapsalon (Koep by Ken) gewend dat ze ook kijken hoe je haar valt en de vorige keer is geknipt. Dat gebeurde nu niet waardoor er toch op de gok is geknipt. Helaas met tegenvallend resultaat. De ervaren medewerker ging het daarna nog controleren maar kom het niet meer herstellen op een manier dat ik met een fijne kapsel naar buiten ging. Daarna moesten m'n werkbrauwen worden gedaan, op basis van de boeking had ik dat met draad verwacht. Dat is niet zo, ze gebruiken een afgeknipte harsstrip. Voor mijn gevoel had ik dat zelf dan ook kunnen doen. De resultaten zijn naar m.i. gewoon niet zo mooi en strak als dat je het met draad zou moeten doen. Ze hebben er ook geen stoel voor waardoor je een beetje achterover wordt gelegd als ze je wenkbrauwen doen. Ik heb huilend in de stoel gezeten, ik ben dit weekend getuige op een bruiloft en had graag verzorgd willen verschijnen. Ik vond het gewoon zo teleurstellend en heb gevraagd of ze m'n wenkbrauwen niet wilde afmaken uit angst dat dat ook helemaal verkeerd zou gaan. Ze haalde niet eens het restje wax uit m'n wenkbrauw. Ze hadden aangeboden dat ik mocht terugkomen om het bij te laten knippen, maar het is nu al veel te kort en het zit als een plat bolletje dat ik daar weinig mee kan. Ben huilend weggegaan, met wax in mijn wenkbrauw, alleen de onderkant van de wenkbrauw was geharst, een slechte coupe en ik moest er de volle pond voor betalen. Ik geloof echt dat ze het beter kunnen maar dan kom ik alleen voor het knippen terug.
Toon reactie salon...
Fijne salon waar ik super vriendelijk en deskundig geholpen ben!
geen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Githa
4.5
13 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
carmen

Behandelingen

Haar
Gezicht

Over

Pure Hair and Make-up
Veilinghavenkade 1
3521AT Utrecht

Zodra je binnenstapt bij Pure Hair and Make-up aan de Veilinghavenkade in de Dichterswijk voel je dat alles om jou draait. Je wordt ontvangen in een ontspannen omgeving met muziek, een fijne geur en fairtrade koffie. Het professionele team geeft advies over welk kapsel goed zal staan. Daarbij kijken ze naar jouw gezichtsvorm en luisteren ze naar je wensen. Hun doel is om de mooie accenten van je gezicht naar voren te brengen. Pure Hair and Make-up maakt gebruik van natuurlijke producten. Naast een nieuw kapsel kun je hier ook terecht voor bruidskapsels en make-up.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
08:3016:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Pure Hair and Make-up

Pure Hair and Make-up is geopend dinsdag en woensdag van 09:00 tot 18:00, donderdag van 12:00 tot 20:00, vrijdag van 08:30 tot 18:00 en zaterdag van 08:30 tot 16:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Pure Hair and Make-up zijn: Vrouwen knippen, Wimpers en/of wenkbrauwen verven en Mannen knippen
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 55,15.
Bij Pure Hair and Make-up kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Kappers in de buurt