Springweg 115, Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,7
29 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Merel is geweldig. Een vakvrouw en super aardig. Alles is fijn: de verstelbare wasbak met massagestoel en fijne wasbeurt. En alle producten ruiken heerlijk. Ben ook blij met het resultaat.
Merel heeft zeker ervaring, dat merk je aan de knipbeurt. Afgezien daarvan heeft ze veel te kort geknipt en lijkt mijn kapsel totaal niet op wat ik haar had laten zien en uitgelegd wat ik wilde. Het was echt een oma kapsel. Gelukkig na het douchen thuis kon ik er nog iets van maken, maar ik moet heel erg wennen aan mijn nieuwe haar en omdat het er niet uitziet zoals ik wilde baal ik daar behoorlijk van. Ik troost mezelf met de gedachte dat het over een maand of 2 wél de juiste lengte is.
Prettige salon, goed geknipt.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M
Merel
4.9
18 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Merel’s Haarsalon
Springweg 115
Utrecht

Merel’s Haarsalon is een gezellige kapper aan de Springweg in Utrecht waar jij alle aandacht krijgt. Je kunt er terecht voor diverse knip- en kleurbehandelingen. Eigenaresse en haarstyliste Merel heeft meer dan 9 jaar ervaring en ze is gespecialiseerd in kleuren. Van subtiele highlights tot aan een prachtige balayage: Merel voert elke behandeling vakkundig uit. Twijfel je nog een over bepaalde coupe? Schroom dan niet om advies te vragen. Merel helpt je namelijk graag.

Goed om te weten: mannen met een baard zijn ook van harte welkom voor een trimbeurt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt