Reviews

4,7
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne pedicure behandeling. Er werd echt de tijd genomen, voeten zijn weer summer proof!
Michelle
6 dagen geleden
Uitstekende pedicure. Hygiënisch, precies,en weet precies wat ze doet.Daad krachtig en gastvrij. Een pedicure om bij terug te komen. Succes met de zaak.
Astrid Dijkman
17 dagen geleden
Anoniem
23 dagen geleden
High quality and professional work always. Long lasting and beautiful, clean pedicure. Legs are like new again, breathing and veryvery beautiful.
Teele Kuusk
één maand geleden
Gevestigd in het Corendon Hotel ben ik gastvrij ontvangen en behandeld. Ze gaf goede uitleg en werkte heel prettig en pijnloos al mijn probleempunten af. Salon zag er keurig uit en de pedicure werkte hygiënisch.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Pure Pedicure
Aletta Jacobslaan 7
1066BP Amsterdam

Bij Pure Pedicure staat een pure aanpak voorop. In de stijlvolle salon biedt eigenaresse Nanda haar klanten drie soorten pedicures aan voor de voeten die wat extra aandacht verdienen. Daarnaast kun je hier je nagels laten lakken met de bijzondere lak van het merk Depend 02 welke ook zeer geschikt is voor schimmelnagels. Voor de fijne scrub en masker treatment gebruikt Nanda het toepasselijke merk Strictly Pure. Een natuurzuivere lijn zonder parabenen en voorzien van een natuurlijk parfum. Let op: parkeren is gratis op het terrein van Corendon en in de salon kan niet gepind worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:0021:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt