Reviews

4,4
63 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vandaag voor eerste keer bij Purity geweest.Om mijn wenkbrouwen te epileren. Waar ik bij andere schoonheidsspecialisten eigelijk nooit tevreden was. Raar model, pijnlijk. Ben ik nu super blij.Heb mijn zus gebeld die met zelfde probleem zat. Heeft meteen afspraak gemaakt ben benieuwd wat zij ervan vind. Maar dat lezen jullie vast ook hier. Ik ga voortaan naar Purity
één maand geleden
Patricia van Purity Skin Care is een kundig huidspecialist. De behandelingen zijn altijd heerlijk en ik voel me weer helemaal opgepept als ik bij haar vandaan kom. De laatste behandeling bestond uit een grondige peeling, heerlijke massage en als afsluiting de warmtelamp. Echt even genieten!
één maand geleden
Mijn Age-behandeling was grandioos. Na 'n uurtje weer geheel ontspannen. Ga vooral zo door. Groetjes, Kees
Johan Couwenberg
één maand geleden
Fijn geholpen. Goede service.Zeer tevreden. Wenkbrauwen zijn mooi geëpileerd. Kom zeker vaker terug voor een behandeling.
Kelly Louwers
3 maanden geleden
Met veel plezier kom ik al jaren bij Purity. Ik word altijd geholpen door Roxanne en dat is erg prettig. Er wordt altijd goed gekeken wat de huid op dat moment nodig heeft. De salon is zeer schoon en sfeervol ingericht. Producten worden nooit opgedrongen, maar er wordt altijd een goed advies gegeven. Kortom, een aanrader!
Hans Rapstok
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Purity Skin Care
Provincialeweg 74 b
5503HJ Veldhoven

Purity Skincare is een exclusieve schoonheidssalon in Veldhoven. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop. Zij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van jouw huid. Purity hanteert een effectief concept waarbij behandelingen worden gecombineerd met specifieke producten. Je kunt er terecht voor IPL, Mesotherapie, MicroSkinPolish en Dermaroller. Daarnaast zijn zij geregistreerd bij Anbos met de specialisatie acne. In iedere behandeling is tien minuten gereserveerd voor een adviesgesprek. Team Purity gaat net een stapje verder, ervaar het zelf!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0016:30
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt