Purity Skin Care

4,8
400 reviews
Provincialeweg 74 b, Veldhoven, 5503HJ
Vandaag open: 09:00 - 16:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
400 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kwam als herboren thuis
Een nieuwe aangepaste massage methode die mij ook goed beviel.
Patricia kijkt heel goed wat de beste behandeling is voor jouw huid. Ze is heel deskundig. Het resultaat is elke keer zo mooi na de behandeling. Zeer tevreden!!
Je merkt meteen dat Patricia al jarenlange ervaring en kennis heeft. Ze kijkt goed naar wat je huid vraagt, en wat je (vroeger) aan producten hebt gebruikt, zodat ze hier rekening mee kan houden. Een heerlijke ligstoel en (als je wilt) gezellige klets doen de rest! Een moment voor jezelf, en stralend uit de stoel komen… heerlijk
Bij Patricia heb ik ongeveer 10 IPL behandelingen gehad. Het resultaat is super! Patricia is erg deskundig in haar vakgebied. Ook is Patricia altijd gezellig in de omgang. Dus een behandeling bij Patricia is zeker een aanrader!
Toon meer reviews...

Over

Purity Skin Care
Provincialeweg 74 b
5503HJ Veldhoven

Purity Skincare is een exclusieve schoonheidssalon in Veldhoven. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop. Zij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van jouw huid. Purity hanteert een effectief concept waarbij behandelingen worden gecombineerd met specifieke producten. Je kunt er terecht voor IPL, Mesotherapie, MicroSkinPolish en Dermaroller. Daarnaast zijn zij geregistreerd bij Anbos met de specialisatie acne. In iedere behandeling is tien minuten gereserveerd voor een adviesgesprek. Team Purity gaat net een stapje verder, ervaar het zelf!

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0016:30
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt