RelaxPoint

Scheepswerf 18, 2265BE Leidschendam
5,0
2 reviews
Scheepswerf 18, 2265BE Leidschendam

Reviews

5,0
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Savita is een hele goede gastvrouw. Ze stelt je helemaal op je gemak en beheerst vele massagetechnieken die ze gecombineerd toepast. Formidabel hoe zij lichamelijke klachten begrijpt en gaat zoeken naar de oorzaak. Die soms heel ergens anders ligt dan jezelf denkt.
Frank Ossewaarde
één jaar geleden
Ik ben bij RelaxPoint terecht gekomen vanwege een langdurige hardloopblessure. Daar waar reguliere behandelmethoden geen verbetering brachten, had de behandeling van Savita meteen een positief effect en deze zette zich na iedere behandeling door. Inmiddels kan ik ook zeggen dat het een blijvend effect is en kan ik weer hardlopen! De toewijding en betrokkenheid die Savita laat zien in het vinden van een oplossing is zowel professioneel als hartverwarmend.
Alexandra
één jaar geleden

Over

RelaxPoint
Scheepswerf 18
2265BE Leidschendam

Ben je op zoek naar ontspanning of ben je je pijnklachten nu echt helemaal zat? Laat je dan masseren bij RelaxPoint op de Scheepswerf in Leidschendam. Eigenaresse Savita heeft jaren geleden de stap van productmanager naar massagetherapeut gemaakt en daar tot op de dag van vandaag nog geen minuut spijt van gehad. Zij masseert jou met veel plezier zodat jij weer helemaal fit en ontspannen wordt. Haar keuze is gevallen op de Thaise yogamassage aangezien deze jou de meeste voldoening geeft. Zij geniet op haar beurt weer van het feit dat ze jou kan helpen, kan zien genieten, laten ontspannen en eventuele pijn kan verlichten. Let op: in de salon is pinnen niet mogelijk.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt