Reload Club (women only)

Halmaheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
3,9
519 reviews
Halmaheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,9
519 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Erg leuke plek, leuke mensen. Mn nagels zien er top uit
Fijne, rustige en knusse spa/badhuis. Heerlijke hottub. Helaas was het stoombad defect. De kleedkamer was, hopelijk recentelijk, geverfd - de afplaktape zat nog op de lampen en rookmelders. Ietwat aan de prijzige kant voor wat het is, maar fijn dat er nog een hammam badhuis in Amsterdam bestaat! Voor herhaling vatbaar.
Slechtste waxing zogenaamde spa salon ooit. Erg onprofessioneel, werd eerst gevraagd of ik later of een andere dag kon komen. Ik maak niet voor niks een afspraak op een specifieke tijd, maar het meisje leek aardig dus geen probleem. Kom ik aan moet ik nog kwartier a twintig minuten wachten... Het waxen van de intieme zone deed zoveel pijn, je zag dat ze geen ervaring had want ze harste ipv tegen de haartjes in zijwaarts, wat ik nog nooit gezien heb.. Daarnaast is het niet schoongemaakt en toen ik thuis onder de douche de waxresten weghaalde, kwam ik erachter dat overal nog stoppels zaten. Een x nooit meer en absoluut een afrader.
I was helped 20 minutes after the agreed time, no apology until i mentioned i had another appointment i would now be late for. They were out of top coat for the shellac treatment, there are air bubbles in my Shellac and overall not super neat... everyone was incredibly nice though. unfortunately i dont think id go back just because the people are nice! Maybe for the sauna or Hamman room but unfortunately im demotivated for a treatment
Dankjewel!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Badhuis
3.5
10 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Nienke
4.2
10 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Shirley

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
laura

Behandelingen

Massage

Over

Reload Club (women only)
Halmaheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Aan de rand van het Amsterdamse centrum ligt in een mooi monumentaal pand Reload Club. Hier vind je alles wat een sauna moet hebben. Van dompelbad tot ontspanningsmassage en van droge sauna tot hemels stoombad. Je kunt hier heerlijk ontspannen en je lichaam en geest weer in balans brengen. Dit huis – door vrouwen, met vrouwen, voor vrouwen – is er voor jou. Waar je kunt ont-moeten, in plaats van moeten. Next level voor jezelf zorgen. Kom langs bij de Soepsalon, neem een massage of zweet je poriën schoon in de sauna.

Let op: deze salon behandelt enkel vrouwen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
12:0021:00
ZaZaterdag
12:0018:30
ZoZondag
12:0018:30
Producten gebruikt in deze salon

Spas in de buurt