Reload Club (women only)

4,4
2210 reviews
Halmaheirastraat 28, Amsterdam, 1094RL
Open Vandaag: 10:00 - 21:00

Reviews

4,4
2210 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Beste mensen, Reload zit in n verbouwing dus de deur was dicht
The place was closed but they still accepted bookings
Het nieuwe normaal is dat er " gezellige gesprekken" worden gevoerd in de sauna. Helaas not done voor mij.
Lovely atmosphere, friendly attendant, I will be back.
Hele prettige sfeer en super massage! Dankjulliewel:)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Sauna

Gastvrij16
Vriendelijk13
Attent11
Zorgzaam7

Over

De rozerode golven van de collageenbank gaan op een natuurlijke wijze de productie van collageen, hyaluron en elastine stimuleren en verhogen. De huid wordt zichtbaar strakker en stralender. Na het volbrengen van een kuur worden rimpels gereduceerd, donkere kringen rond de ogen verbleken, de pigmentvlekken verminderen, poriën krimpen, acne vermindert, cellulitis neemt af en het totale huidbeeld verbetert.”

Behandelingen

Gezicht

Over

ik ben Nienke, schoonheidsspecialiste en Manager van de beauty-afdeling bij de reloadclub. Ik geef gezichtsbehandelingen, wax behandelingen, massages, wenkbrauwen en pedicure behandelingen. Samen kijken we welke behandeling het beste bij u past en waar u zich het best bij voelt.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Nienke

Professioneel13
Vakkundig13
Deskundig12
Vriendelijk8

Over

I'm Anna working at Reload Club as a PMU Artist (graduated from the PHI academy) beauty therapist and Reiki therapist. You can book the following treatments with me: Microblading, powder brows, lip blush PMU, faux frekles and monroe mother flekia / beauty spot, facial, lash/brows lifting, perfect eyebrows.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Anna

Vakkundig9
Deskundig8
Professioneel5
Aardig5

Over

Dya is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en massages. Ook is Dya beschikbaar voor het ontharen op het lichaam met wax

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Dya

Vriendelijk5
Professioneel5
Vakkundig5

Over

Acupuncturist since 2020 in the reloadclub

Behandelingen

Lichaam
Gezicht

Portfolio

Over

Ik ben Anna en werk bij de Reload Club als schoonheidsspecialiste and Artist PMU therapeut (afgestudeerd aan de PHI academy). De volgende behandelingen kun je bij mij boeken: Microblading, wenkbrauwpoeder, PMU lip blush, faux freckles/sproeten en monroe/beauty spot, gezicht, wimper/wenkbrauw lift, perfecte wenkbrauwen.

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Behandelingen

Gezicht

Over

Marwa is gespecialiseerd in het threaden van wenkbrauwen en verwijderen van andere gezichtsbeharing. Ze doet ook aan waxbehandelingen

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Ik ben Esther Simao ook wel bekend als de Hartenkietelaar. Ik ben ervan overtuigd dat het nu meer dan ooit belangrijk is om vanuit je eigen essentie en waarheid te leven. Het is mijn passie mensen te begeleiden deze essentie te vinden. Met mijn klankmassages & healing en mini retreats werk ik vanuit je hart en ziel aan het vinden van je eigen waarheid en essentie. Je leert er op vertrouwen en er verantwoordelijkheid voor nemen. Je komt in het leven en in de sessies patronen, blokkades of beperkende overtuigingen tegen waar je aan zult werken. Ter begeleiding zet ik gecombineerde technieken in vanuit het Systemisch werk, Innerlijk Kind werk en Voice Dialogue, Chakrapsychologie, Archetypische Psychologie, NLP, Sjamanistische healing technieken, Energetisch werk en Lichaamstherapie Ademwerk. In specifieke situaties zet ik virtual reality in.

Behandelingen

Massage
Gezicht

Portfolio

Over

Jamilla haar massages zijn gericht op het in balans brengen van lichaam en geest. Haar massages kunnen diepe ontspanning brengen, het loslaten van spanningen/verkrampingen stimuleren of er kan specifiek gewerkt worden op een bepaalde klacht. Er wordt altijd vanuit de behoefte van de client gewerkt en de massage wordt altijd daarop afgestemd. Verschillende massagetechnieken zijn; deep tissue, ontspanningsmassage, cupping en werken met triggerpoints. Deze kunnen worden gecombineerd als holistische massage of er kan specifiek 1 type massage worden gekozen. - Holistische massage Afgestemd op cliënt haar behoeftes (mix/keuze verschillende massage technieken) - Deep tissue Diepe massage gericht op knopen en spierspanning losmaken. Diepe stroken en triggerpoint stimulatie. - Ontspanningsmassage Massage gericht op langzame aandachtige stroken zodat het lichaam vanuit rust spanning los kan laten. - Cupping massage Met siliconen cups worden triggerpoints en spanningspunten vacuüm gezogen zodat het bindweefsel omhoog wordt ‘getrokken’. Dit zorgt voor een tijdelijke ontstekingsreactie waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en de spanning en stagnatie meer wordt opgeruimd.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Over

Met veel toewijding faciliteer ik ‘full body’ ontspanningsmassages, ondersteund door acupressuur, ademwerk en reiki, waarbij spieren, bloedsomloop, het lymfesysteem en de energiestromen in het lichaam worden geactiveerd. Deze holistische massagevorm bevorderd de algehele gezondheid, verminderd klachten en brengt balans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Doordat het hele lichaam diepgaand ontspant verbeteren lichaamsfuncties en wordt je lichaamsbewustzijn verruimt. Hiermee bereik je ook meer inzichten over innerlijke behoeften, verlangens en grenzen. Een waardevolle bijdrage aan de vrije stroom van levensenergie.

Behandelingen

Massage
Gezicht

Portfolio

Over

Reload Club (women only)
Halmaheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Reload club is momenteel in verbouwing!

Aan de rand van het Amsterdamse centrum ligt in een mooi monumentaal pand Reload Club. Hier vind je alles wat een sauna moet hebben. Van dompelbad tot ontspanningsmassage en van droge sauna tot hemels stoombad. Je kunt hier heerlijk ontspannen en je lichaam en geest weer in balans brengen. Dit huis – door vrouwen, met vrouwen, voor vrouwen – is er voor jou. Waar je kunt ont-moeten, in plaats van moeten. Next level voor jezelf zorgen. Kom langs bij de Soepsalon, neem een massage of zweet je poriën schoon in de sauna.

Let op: deze salon behandelt enkel vrouwen.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00
Producten gebruikt in deze salon
Dermalogica

Schoonheidssalons in de buurt