Renouveau

4,9
64 reviews
Mozartlaan 27B, Hilversum, 1217CM
Morgen open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
64 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn eerste keer hier. Na een hele aardige ontvangst werd het proces duidelijk en professioneel uitgelegd. Tijdens de massage kon ze snel de pijnpunten eruit pakken en oefende ze goede druk uit. Mijn ontspanning kunnen pakken en tegelijk aan mijn klachten kunnen werken. Helemaal tevreden na huis gegaan waar ik nog kon nagenieten van de thee en koekjes 😊 (en de geur van de olie 😉)
Massage was weer erg goed!
Heerlijke ontspanningsmassage van 2 uur! Ik kom zeker terug!
Ik heb een massage van 2 uur gehad en dat was zo fijn. Ze gaf extra aandacht waar nodig was en dat was zo prettig. Dankjewel Jennifer voor de fijne massage!
Voor het eerst een massage gehad en ik kom zeker vaker terug! Professioneel en persoonlijke aandacht en een heel fijn ontspannen resultaat.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jennifer
5.0
47 reviews

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Jennifer

Zorgzaam6

Over

Renouveau
Mozartlaan 27B
1217CM Hilversum

Bij massagesalon Renouveau in Hilversum draait het om meer dan ontspanning alleen. Een van de belangrijkste aspecten van Renouveau is het wegnemen van externe afleiding en prikkels. De aandacht ligt volledig op je gezondheid, zowel mentaal als lichamelijk. Masseur - en eigenaresse - Jennifer, werkt alleen met biologische producten. Leuk weetje: de massageolie, welke wordt gewonnen uit noten en zaden, wordt door Jennifer zelf geperst! De oliën zijn ongeraffineerd en onbewerkt, wat betekent dat er geen voedingsstoffen verloren gaan en je huid optimaal wordt gevoed. Geef je dus met een gerust hart over aan een fijne ontspanningsmassage of voetmassage bij Renouveau. Na de behandeling krijg je nog een zakje Lov-thee en biologische koekjes naar keuze mee naar huis zodat je thuis nog lekker kunt nagenieten!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
10:0016:00

Massagesalons in de buurt